Ганущин розповів про стратегію розвитку Карпатського регіону

150495483459b3c9d269577

Представники влади, політичні, громадські та культурні діячі з Львівщини та Польщі сьогодні, 9 вересня, обмінялися досвідом на одній із найцікавіших частин VI«Фестивалю Партнерства» – «Форумі Партнерства».

Очільник Львівської обласної ради, голова правління Асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» Олександр Ганущин  взяв участь у панельній дискусії «Діяльність органів місцевого самоврядування в процесі сталого розвитку гірських територій», йдеться на сайті Львівської облради.

«Зараз ми напрацьовуємо як повинна виглядати підтримка Карпатської території, яка, зокрема, входить до складу Львівщини. Йдеться передовсім про окрему обласну програму мікропроектів, яка скеровуватиметься виключно на карпатські потреби», - зазначив у своєму виступі Олександр Ганущин.

Наприкінці Олександр Ганущин наголосив, що на прийдешньому Форумі місцевого розвитку у Трускавці, який відбудеться у червні 2018 року, планується представити проект нової Карпатської стратегії за участі представників усіх країн, через які пролягають гори.

Додамо, що учасники «Форуму Партнерства» ділилися досвідом ще у двох дискусіях: «Реформа медицини, як запорука успішної децентралізації влади: досвід Польщі, перспективи України» та «Культурна дипломатія як стратегічний інструмент міжнародного співробітництва».  VI «Фестиваль Партнерства», у рамках якого відбувся зазначений Форум, організовують Генеральне консульство Республіки Польща у Львові спільно з Львівською обласною радою, Львівською обласною державною адміністрацією та Львівською міською радою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: