Мер Самбора виграв суд у своєї заступниці, яка звинуватила його у домаганнях

zremjak_gamar-890x395

Сьогодні, 7 грудня, Самбірський міськрайонний суд Львівської області ухвалив рішення за позовом міського голови Самбора Юрія Гамара до Наталії Зрем’як про захист честі, гідності та ділової репутації.

Копію постанови суду поширив у соцмережах Любомир Микитчак, пише leopolis.news.

Позов задоволено частково.

Суд визнав інформацію, поширену Зрем’як Наталією Романівною відносно Гамара Юрія Петровича, яка полягала у примушуванні її вступити з ним у статеві відносини негативно, яка не відповідає дійсності та принижує честь, гідність та ділову репутацію Гамара Ю.П.

Також суд зобов’язав Наталію Зрем’як спростувати інформацію, поширену нею шляхом повідомлення про ухвалене судове рішення у ЗМІ упродовж одного місяця після набрання рішенням законної сили.

Суд зобов’язав Наталію Зрем’як відшкодувати Юрію Гамару моральну шкоду у розмірі 25 тис. грн та 5 тис. грн судових витрат. Крім того, вона має сплатити судовий збір на користь держави – 640 грн.

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку упродовж 10 днів.

 

Як повідомлялося, у травні 2017 року  заступник міського голови Самбора Наталія Зрем’як, яка поновилася на посаді за рішенням суду, заявила, що міський голова Юрій Гамар намагався схилити її до статевих зносин.

«Міський голова Самбора не зміг змиритись з поразкою, отриманої від жінки, і вирішив застосувати силу. 20.01.2017р. Самбірський міськрайонний суд поновив мене на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, рішення залишив в силі і апеляційний суд 9.03.2017р.. (Незаконне розпорядження про моє звільнення видав Самбірський міський голова Гамар Ю.П. 6.07.2016р.). Міський голова не зміг змиритися з поразкою і систематично чинив на мене тиск, про що я доповідала депутатам Самбірської міської ради 14.03.2017р.

А сьогодні, 19.05.2017 р., об 11:00, в кабінеті голови міста Самбора Гамар Ю.П. безпричинно, з мотивів особистої неприязні до мене, ображав мою честь і гідність в нецензурній формі, змушував мене вступити з ним в статеві відносини, намагався застосувати до мене рукоприкладство», – написала вона на своїй сторінці у «Facebook».

Про ці факти чиновниця повідомила у Самбірський відділ поліції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: