Як відстежити роботу снігоприбиральної техніки у Львові он-лайн

1(47)
Фото ілюстративне. Джерело: Житомирська міська рада

Львівські дороги продовжують очищувати від снігу.

Про це повідомили на сайті Львівської міської ради. За даними ЛМР, вночі та зранку (з 20.00 год 10 грудня і до 06.00 год 11 грудня) в місті працювало 74 одиниці снігоприбиральної техніки. Також використано 242 м3 піскосуміші та 7 м3 солі для посипання вулиць у Галицькому районі.

До слова, мешканці можуть відслідковувати роботу снігоприбиральної техніки он-лайн. Це можна зробити через спеціальний сайт. Дивіться карту тут.

У Сихівському районі вночі та зранку працювало 15 одиниць техніки, у Шевченківському районі працювало 11 одиниць снігоприбиральної техніки, у Залізничному районі – 16 одиниць техніки, у Галицькому районі – 11 одиниць техніки, у Франківському районі – 10 одиниць техніки. В основному, до роботи були залучені підмітальні машини, трактори, піскорозкидувачі, грейдери. В кожній районній адміністрації визначений графік чергування техніки.

Нагадаємо, загальна кількість техніки, яка буде задіяна для прибирання міста в зимовий період, - це 141 одиниця. З них 120 одиниць – це техніка ШРП районів, 21 одиниця – це техніка, яка є в Сихівському районі. Її обслуговує приватна компанія, яка виграла тендер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: