Львівські депутати розподілили 55 мільйонів обласного природоохоронного фонду

IMG_5300

Депутати Львівської обласної ради розподілила 55 млн грн коштів обласного фонду охорони навколишнього природоохоронного середовища на природоохоронні заходи, які будуть здійснюватися у 2018 році, передає кореспондент Дивись.info.

Зокрема, сформовано перелік із 64 природоохоронних заходів на загальну суму 50147,0 тис. грн та передбачено співфінансування 3 проектів МТД на загальну суму 5180,0 тис. грн, залишено нерозподіленими 10173,0 тис. грн.

Кошти скерують на реалізацію заходів із розвитку та розширення територій природно-заповідного фонду, проведення заходів, спрямованих на запобігання знищенню чи пошкодженню природних комплексів територій та об’єктів природно-заповідного фонду, здійснення заходів, пов’язаних із відтворенням та охороною природних ресурсів, будівництво, реконструкція чи ремонт споруд для очищення стічних вод, системи роздільної каналізації, каналізаційних мереж і споруд на них, проведення заходів щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річок, а також заходів для боротьби з шкідливою дією вод; благоустрій водойм, рекультивація порушених земель та територій полігонів твердих побутових відходів (сміттєзвалищ), проведення заходів із захисту від підтоплення і затоплення територій, сільськогосподарських угідь та ін. об’єктів, будівництво (реконструкція) гідротехнічних, берегозакріплювальних, протизсувних, протиобвальних споруд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: