Чого очікувати від конкурсу Міс Львів-2017 (фото)

18879983_1555752527769809_522515303340594618_o
Фото: Прес-клуб Львів

8 червня у Львівській опері пройде щорічний конкурс краси, де за звання найкрасивішої львів'янки будуть змагатися 14 дівчат. Організатори підготували для гостей конкурсу не тільки виступи красунь, а й спеціальну шоу-програму.

У четвер, 8 червня, оберуть дівчину,  яка весь рік носитиме почесне звання «Міс Львів-2017». Переможниця після цього відправиться на Національний конкурс краси «Міс Україна».

Як зазначає власниця конкурсу «Міс Львів» Валерія Никифорець, окрім головного титулу, на конкурсі дівчата також отримають звання Перша віце-міс, Друга віце-міс, Міс усмішка, Міс фото (за яку можна проголосувати на сайті «032»), Міс Дружба (її дівчата-учасниці обирають самі). Крім того, на конкурсі вручатимуть титул «Міс Добре серце».

«Наш конкурс краси вже давно перестав бути конкурсом краси. Я вважаю, що це вже більше платформа для реалізації якихось соціальних ініціатив, — каже Валерія Никифорець. — Основний наш соціальний проект сьогодні —  "Подаруй дитині мрію". Дівчата їздили по дитячих притулках з мотиваційними лекціями, де говорили з малечею про мрії, про те, що все у цьому світі реально, незалежно від того, звідки ти. Дітки малювали свої бажання і дівчата намагалися реалізувати їх: когось катали на повітряній кулі, хтось мріяв стати футболістам – йому організували майстер-клас зі спортсменами з футбольної команди "Карпати" та інше. За результатами поїздок знімали відео, які ми покажемо 8 червня. Авторка кращого і отримає титул».

[dyvys_blockqoute text="Наш конкурс краси вже давно перестав бути конкурсом краси. Я вважаю, що це вже більше платформа для реалізації якихось соціальних ініціатив" author="Валерія Никифорець"]

Читайте також: Дівчина з конкурсу краси – це симбіоз зовнішнього і внутрішнього, – директор «Міс Львів»

Фото: Прес-клуб Львів

Цьогорічні конкурсантки найбільше люблять вести активний спосіб життя, подорожувати і займатися благодійністю. Красуні вважають, що головне для людини не тільки її зовнішня краса, але й внутрішня: доброта, чесність і щирість.

У свою чергу, «Міс Львів-2016» Любов Бакай переконана: конкурс відкриває неабиякі перспективи для дівчат.

Читайте також: Такі конкурси націлені на те, щоби красою рятувати світ, — віце-міс Львова (інтерв’ю)

«Цей рік  у моєму житті був найяскравішим — це точно. Напевно, кожного дня у мене були запрошення на фотозйомки, відеозйомки, дуже багато убуло запрошень і на роботу, зокрема, журналістську діяльність. Міс Львів — це чудова можливість для дівчини реалізувати себе», — зазначила Любов Бакай.

Цьогорічний конкурс обіцяє гранд-шоу за участі 14 красунь та музичних гостей свята, серед яких Христина Соловій, Марія Яремчук, Іван Navi, Kishe та Tayanna. Подія відбудеться 8 червня о 19:00 годині.

Ознайомитися з повним переліком учасниць можна за посиланням.

Придбати квитки Ви можете на сайті gastroli.ua, або ж у касах міста.

Інформаційна агенція Дивись.info — офіційний медіапартнер заходу, тож наші читачі матимуть можливість слідкувати за новинами конкурсу, почитати інтерв’ю з організаторами та учасницями і, звісно, подивитись фоторепортаж з обрання найкрасивішої львів’янки. Слідкуйте за оновленнями!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: