Куди піти у Львові на вихідних 17-18 червня

Найцікавіші події у Львові на вихідних 17-18 червня.

Пропонуємо вам перелік подій, які можна відвідати цих вихідних: куди піти, що подивитись та як цікаво провести вихідні.

Музичні події

Концерти у Львівській обласній філармонії

Львівська обласна філармонія запрошує на наступні концерти протягом 17 та 18 червня:

- 17 червня 17:00 - Музичні образи Львова XVI - XIX ст.,
- 17 червня 18:00 - Мистецтво поліфонії вчора і сьогодні
- 17 червня 19:00 - Львівський музичний салон
- 18 червня 12:30 - Музична казка Миколи Лисенка «Коза-Дереза»
- 18 червня 18:00 - Мистецтво поліфонії вчора і сьогодні

Epolets, LightAcousticTour

17 червня, 20:00 Львівський кіноцентр

Паша Варениця та Андрій Головерда вирушають в тур по містах України з акустичною програмою Epolets Light.

Зухвалі і романтичні одесити Epolets, які нещодавно розпочали роботу на своєю четвертою платівкою, саунд продюсером якої стане Мілош Єліч, клавішник гурту ОЕ, вирушають в акустичний тур містами України. Реліз альбому планується не раніше осені, тож наразі музиканти вирішили відволіктися від роботи в студії аби надихнутися атмосферою живих концертів та поспілкуватись з фанами.

Блюзовий вечір з J&B band

17 червня, 20:00 Арт-кав’ярня «Квартира 35» 

Блюзові шедеври у виконанні J&B Band: Сергій Горбачов (спів, гітара), Борис Гурний (бас-гітара) та Андрій Альфавіцький (ударні).

J&B Band – досвідчені й справжні музиканти, які власним віртуозними імпровізаціями та натхненним виконанням стандартів перенесуть всіх поціновувачів блюзу в атмосферу маленьких клубів Чикаго, Каліфорнії чи Техасу минулого століття.

Океан Ельзи. Світовий тур

17 червня , 20:00 Стадіон «Арена Львів»

Концерт відбудеться у рамках нового Світового туру, який проходитиме на підтримку дев’ятого за рахунком альбому гурту.

На концерті одні з найпопулярніших українських музикантів виконають як старі улюблені пісні, так і нові композиції. З нового дев’ятого альбому фанатам вже відомі такі пісні, а також відеокліпи до них як «Мить», «Не твоя війна», а також «Життя починається знов».

Театральні події

Вистава «Півонієвий ліхтар»

17 червня, 19:00 Львівський театр естрадних мініатюр «І люди, і ляльки» 

Переплетіння любовної історії з елементами трилера та іншими незбагненними фантазіями. Все тут логічно, естетично вишукано, емоційно-вражаюче

Вистава для дорослих, тривалість 1 год. 20 хв.

За твором Саньютей Енте.

Вистава «Раптом минулого літа»

17 червня, 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса 

 

П’єса «Раптом минулого літа» чи не найбільш радикальний текст Теннессі Вільямса. Режисер вистави, американець Ніл Флекмен, зміщує акцент з психологічного автопортрету драматурга, на постать Кетрін Голлі, прототипом якої є сестра автора. Тендітна дівчина, яку одні хочуть використати, а інші просто ліквідувати, цілковито позбавлена свободи і прав та має лише один спосіб зберегти те, що їй залишили від життя – збрехати. Але тільки сказавши правду вона може утвердити себе.

Вистава «Чоловік моєї дружини»

17 червня, 18:00 Театр ім. Марії Заньковецької, камерна сцена 

Професія провідниці вимагає від Драгіци жити за чітким графіком руху поїздів міжміського сполучення, частих довгих відряджень, що надають її сімейному існуванню барв постійних зустрічей та прощань. Такі міграції жінки зводять в одній кімнаті двох чоловіків, схожих і не схожих одночасно. Жаркець хороший батько, любить прибирати дім та створювати затишок, Креше – чудовий кухар й пристрасний коханець. Ідеал чоловіка, поділений на двоє і, можливо, єдиний варіант для розумної жінки аби жити у гармонії.

Вистава «Любов)»

18 червня , 19:00 Львівський драматичний театр ім. Лесі Українки 

Перша драма Лесі Українки «Блакитна троянда», котра досі вважалася «несценічною», стає прекрасним ґрунтом для роздумів на тему різноманітності любові. Підсилена засобами фізичного театру та документальними свідченнями акторів, вистава демонструє кілька схем стосунків, поширених в сучасному світі: несамовита приречена любов, що має фатальні наслідки, зручне «міщанське» пристосування, любов з холодною головою, що ні до чого не зобов`язує, приємний флірт. Безліч варіантів – кожен може вибрати те, що йому чи їй пасує. Питання у тому, як бути щирим і чесно вибрати між спокійним, впорядкованим життям і варіантом «блиснути враз і згоріти, наче ніж на вогні», а також у тому, чи маємо ми, в принципі, такий вибір.

Вистава-дослідження за мотивами драми «Блакитна троянда» Лесі Українки

Вистава «Благодарний Еродій»

18 червня , 19:00 Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса 

Чудний глум за текстами Григорія Сковороди

«…Хай буде душа твоя, мов пташиний шлунок, який пісок, черепашки й камінці перетворює варінням міцного внутрішнього жару в животворні соки…»

«... Чим довше дивимось, тим живіша старанність, тим сильніше бажання, чим глибше осягаємо внутрішню суть, тим більші й солодші чудеса відкриваються. Чи не є се найсолодші й неситі соти вічності? Світ неситий, бо не задовільняє. Вічність несита, бо не засмучує»

Виставки

Виставка Show Promise

Львівський палац мистецтв

У Палаці мистецтв відкрилося «Шоу обіцянок» – виставка, що яскраво представила зріз сучасного українського мистецтва, його пошуки, його нестабільність, його плинність.

Важливим моментом є не тільки різна вікова, а й мистецька категорія художників, що працюють як у рамках концептуального мистецтва, так і поза ним. На виставці представлені як сучасні роботи, так і дещо старші, які сьогодні прочитуємо зовсім по-новому, вони досі не втратили своєї актуальності, складається враження навіть, якоїсь їхньої пророчості.

В роботах митців зустрічаємо безліч актуальних тем, які на перший погляд неможливо поєднати однією концепцією, проте оце плавне перетікання, дисонанси від тиші до крику, від забави до війни, протиставлення порядку – тотальному хаосу, яскраво представлені у нашій реальності.

Події для всієї родини

День тата в парку

18 червня, 12:00 Парк культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького

Найкращі татусі Львова будуть тусити зі своїми дітлахами у неділю у Парку культури! Гайда до нас! Покажіть своїм малюкам атракціони, пориньте з ними у безтурботні часи дитинства, по змагайтесь та по вболівайте разом з вашими дітьми.

Фестиваль українських виробників «Гармидер»

17-18 червня парк Горіховий Гай

Гармидер - це фестиваль українських виробників, створений з метою популяризувати соціальне підприємництво та товари вітчизняного виробництва.

Освітні події 

Візьми й не зроби: чому не всі ідеї реалізуються

17 червня, 19:00, вул. Заводська 31 (галерея Zefirina, 3ій поверх)

Ми вже сумуємо, що це остання лекція натхнення 🙁 Але ми безмежно радіємо, що з нами готовий спілкуватися Віталій Кирилів — дизайнер, співзасновник Hochu rayu. design bureau (Львів).

Віталій розкаже, як рухатися від думки до дії та готового проекту, як він поєднує творчість та бізнес. Ну а найголовнішою темою стануть ті речі, яких робити НЕ треба, і що реалізувати в ніякому разі не можна.

Реєстрація

Спортивні події

Фестиваль Lviv Yoga Day 2017

17 червня 2017 - 18 червня пл. Ринок, парк Франка

Святкування Міжнародного Дня Йоги. Lviv Yoga Day – це наповнений простір для тих, хто шукає відпочинку, душевного затишку та можливості зупинитися і почути себе справжнього у шаленому ритмі сучасного міста. Абсолютно новий формат йога-фестивалю охоплює багато сфер, де кожен з відвідувачів дізнається для себе багато нового зі світу йоги та здорового способу життя, отримає нові унікальні навички.

Одразу дві локації будуть зустрічати гостей та друзів, щоб долучитись у цьому році до міжнародної йога-спільноти: площа Ринок (старт о 12:00) та парк Івана Франка (старт о 09:00).

Автомобільні перегони Спринт Лев 2017

18 червня, 12:00 Стадіон «Арена Львів»

18 червня 2017 року на території Стадіону "Арена Львів" (вул. Стрийська, 1989) відбудеться змагання з автоперегонів Спринт Лев 2017. Учасниками змагань будуть спортсмени з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: