дивись.info

У Facebook можна буде «вимкнути друзів» на 30 днів

У Facebook можна буде «вимкнути друзів» на 30 днів
Фото: linkedin.com

Соціальна мережа Facebook запускає нову функцію, щоб дозволити користувачам контролювати наповнення своєї стрічки новин.

Тепер охочі зможуть скористатися кнопкою «Відкласти» («Snooze»), пише Українська правда.

Функцію можна буде застосувати, натиснувши у верхньому правому кутку допису на Facebook.

Вона приховає пости цього користувача чи групи на 30 днів.

Ця опція створена для того, щоби охочі могли вимикати сповіщення та не бачити новин від певних друзів. Зараз це можна зробити, зайшовши на сторінку користувача й натиснувши «Не стежити» («Unfollow»).

Однак нова опція передбачає, що не треба буде заходити окремо на сторінку.

Творці соцмережі вважають, що ця функція допоможе, наприклад, людям, які були у стосунках, а потім розійшлися, вирішивши підтримувати соціальні зв’язки.

Читайте також: У Facebook поширюється новий вірус: як вберегтися

Крім того, вона допоможе «вимкнути» користувачів, які щодня по кілька разів викладають свої фотографії або дуже часто поширюють пости.

Читайте новини та найцікавіші статті у Telegram Дивись.Інфо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.