Цього року в Дрогобичі запрацює електронна медицина

diagnostico-pc
Фото: ілюстративне

В рамках співпраці Дрогобицької міської ради з проектом USAID_ВзаємоДія цього року буде реалізовано перший етап спільного проекту «Е-медицина».

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник проекту «Дрогобич – Smart City» Станіслав Гайдер.

«Перший етап спільного проекту «Е-медицина» передбачає: облаштування Wi-Fi зон та оптиковолоконної мережі в усіх закладах охорони здоров'я міста Дрогобича», - написав Станіслав Гайдер.

За його словами, створення публічного та безкоштовного доступу до інтернету допоможе мешканцям, як отримувати всю важливу інформацію про заклад та події в місті, так і зробить більш комфортне перебування громадян в закладах охорони здоров'я.

«Всі деталі цього важливого проекту повідомимо згодом», - додав він.

Як ми вже писали, Дрогобич вже два роки успішно реалізовує проект «Дрогобич – Smart City» та нещодавно вперше очолив рейтинг Міжнародної організації TransparentCities, який вимірює рівень прозорості та відкритості 100 найбільших міст України.

Проект «Дрогобич – Smart City» розпочав свою діяльність з напрямку електронної демократії та електронного врядування, задля побудови діалогу між владою та громадою.

Проект налічує вже більше 20-ти різних напрямів, а це: інфраструктурні об’єкти, е-сервіси, комунікаційні платформи та в тому числі роботу з відкриттям даних

За цей час відкрили повністю дані про комунальні служби – це звіти комунальних підприємств, квартальні звіти та навіть боргові зобов’язання комунальних підприємств і кількість відряджень. На порталі відкритих даних можна бачити діяльність управління освіти, охорони здоров’я, зокрема, як працюють лікарні та скільки хворих, якого року і скільки обладнання. Скільки отримано субсидій громадянами міста, допомоги, земельних ділянок, пайова участь, орендарі на землю та майно та багато іншого.

Читайте також: «Розумне місто»: як це працює у Дрогобичі, найпрозорішому місті України (інтерв’ю)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: