Приєднуйтеся до мільйона українців, що вже замовили діагностику онлайн, та отримуйте знижку на послуги

IMG_5897

Сервіс онлайн-запису на аналізи запровадили у лабораторії «Сінево». За таким записом не потрібно стояти в черзі та займатися оформленням замовлення на ресепшені,  результати, як завжди, можна отримати онлайн — переглянути на сайті чи на пошті.

Сервіс онлайн-запису на аналізи запровадили у лабораторії «Сінево». За таким записом не потрібно стояти в черзі та займатися оформленням замовлення на ресепшені, результати, як завжди, можна отримати онлайн — переглянути на сайті чи на пошті.

Матеріал підготовлено за сприяння мережі лабораторій «Сінево».

Дослідження свідчать, що все більше українців надають перевагу онлайн-сервісам на відміну від офлайн-послуг. Зручну й швидку реєстрацію онлайн запроваджено і в лабораторіях «Сінево». Не виходячи з дому, можна замовити аналізи, обрати потрібну послугу та найближчий лабораторний центр і навіть оплатити аналізи зі знижкою 10%. А отже, заощадити і час, і кошти.

Які переваги онлайн-замовлень?

Ті, хто зареєструвався онлайн, мають право здати аналізи поза чергою, що значно пришвидшує весь процес: замість традиційних 25 хвилин для здачі аналізів клієнт витрачає 5 хвилин у відділенні «Сінево». Крім цього, онлайн-замовлення замінює процес оформлення на ресепшені — оператор уже бачить всі необхідні дані.

Одним із пріоритетів мережі лабораторій «Сінево» є конфіденційність, тому інформація про пацієнтів є повністю захищеною. Також, у разі оформлення онлайн у відділенні не оголошуються особисті дані й потрібні дослідження, а інформація про те, як підготуватися до аналізів, одразу приходить автоматично на електронну скриньку клієнта.

Мережа лабораторій «Сінево» також має дисконтну програму для тих, хто сплачує послуги онлайн. Кожен такий клієнт отримує гарантовану знижку 10% на аналізи. Нині вже більше мільйона українців замовили і оплатили аналізи онлайн у «Сінево».

Як це зробити?

Оформити онлайн-замовлення дуже просто:

  • У вкладці «записатися на аналіз» оберіть дату та місце здачі аналізу.
  • Введіть дані того, хто здаватиме аналізи.
  • Оберіть необхідні аналізи та оформте замовлення.

Для зручності на сайті є інтерактивна карта з найближчими лабораторними центрами. На карті позначено, які відділення більш завантажені, які працюють у неділю, де доступна оплата карткою і де працює дитяча медсестра в найближчі дні (для наймолодших клієнтів від 0 до 5 років).

Оплачувати аналізи онлайн не лише вигідно, а й зручно: підходить картка будь-якого банку.

Часто бувають ситуації, з якими стикалися, напевно, всі: лікар направив на аналізи, а на які саме — не розбереш через фірмовий лікарський почерк.

Тут у пригоді стане зручний сервіс від «Сінево»: через спеціальну форму ви можете надіслати фотографію направлення, за яким замовлення оформлять за вас.

Усі переваги сервісу для вас:

  • Зручно — не потрібно грати в дешифровку, щоб зрозуміти дивні назви аналізів чи розібрати лікарський почерк.
  • Комфортно — ви отримаєте СМС із кодом замовлення, просто покажіть його у відділенні.
  • Швидко — ви економите час, адже обслуговуєтеся поза чергою.

Замовлення оформлено. Що далі?

Після здійснення оплати ви отримуєте СМС із кодом і терміном дії оформленого замовлення. Просто покажіть СМС у відділенні, і все — вам роздрукують бланк замовлення із чеком. Далі здача аналізу — і готово! Очікуйте на СМС про готовність результатів.

https://youtu.be/rQztW4LEeZc

У разі виникнення запитань вам завжди раді допомогти:

  1. За допомогою гарячої лінії: 0 800 50 70 30 (безкоштовно з усіх номерів по Україні) або 067 245 62 00 (за тарифами вашого оператора).
  2. Соціальних мереж:
  1. На сайті у розділі «Зв’яжіться з нами».

Матеріал підготовлено за сприяння мережі лабораторій «Сінево».

«Сінево» прагне покращити здоров’я українців та привернути увагу до профілактичної медицини та вчасної діагностики. Проходьте регулярні дослідження і будьте здорові! Інформаційна служба: 0 800 50 70 30 (безкоштовно зі всіх номерів по Україні).

Цікавинка про походження назви «Сінево»

У назву компанії Synevo закладено глибокий зміст. Вона виникла шляхом об’єднання частин двох слів: SYNergy та EVOlution. Ці терміни відображають суть і філософію роботи компанії, прагнення її працівників до взаєморозуміння, відкритості, чесності, взаємодопомоги в командній роботі. Тому хотілося б звернути увагу на те, що правильна назва компанії українською — «Сінево», або ж в англомовному варіанті — Synevo, а інші варіанти, наприклад, «Синєво», «Сінєво», «Sinevo», «Синева», — неправильні. Саме тому важливо використовувати точну назву й уникати хибних формулювань, що не мають жодного відношення до європейської мережі медичних лабораторій «Сінево».

Читайте також: Виявити схильність до раку та перевірити організм за добу: нові можливості українських лабораторій вражають (фото, відео)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: