Центр Львова як знімальний майданчик і відкриття нової операційної. Головне за день

unnamed (13)
Фото: Дивись.info

Підсумовуємо головні події дня.

Як Зеленський знімає романтичну комедію у центрі Львова, як виглядатиме новий житловий комплекс, який скоро з’явиться у Львові та у Львівській клінічній дитячій лікарні презентували операційну європейського рівня, — читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 10 вересня.

За кадром: як Зеленський знімає романтичну комедію у центрі Львова

Фото: Дивись.info

Сьогодні на площі перед львівською Ратушею відбувалися зйомки нового повнометражного фільму студії «Квартал 95» — «Я, ти, він, вона», який вже 27 грудня цього року вийде у широкий прокат в українських кінотеатрах. Деталі та більше фото дивіться за посиланням.

У Львівській клінічній дитячій лікарні презентували операційну європейського рівня

Сьогодні у Львівській міській клінічній лікарні представили нову операційну, яку придбали за 9,5 мільйонів гривень. Відтепер міська клінічна лікарня на вул. Пилипа Орлика зможе оперувати найменших пацієнтів (немовлят). У новій операційній проводитимуть найскладніші та найбільш небезпечні для життя немовляти втручання. Орієнтовно, скористатися операційною зможуть 1000-1200 пацієнтів на рік. Детальніше читайте за посиланням.

У Львові збудують новий житловий комплекс

У Львові на вулиці Під Голоском планують збудувати шістнадцятиповерховий житловий будинок. Стали відомі деталі проекту, детальніше про це за посиланням.

Інновації – основна конкурентна перевага на сьогоднішньому ринку

У жовтні цього року американська професорка з міжнародного бізнесу та стратегій, Джулія Айві, буде спікеркою Київського міжнародного економічного форуму. Журналістам Дивись.info вдалося поставити професорці кілька запитань про її метод BE-EDGE, віру в Україну та соціальне підприємництво, яке зараз набуває все більше актуальності. Інтервю читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: