3-й день BookForum та прем’єра «Шляхетних волоцюг». Головне за день

IMG_3524

Підсумовуємо головні події дня. 

У Львові обрали найкращу книгу та довгоочікувана прем’єра фільму Олександра Березаня «Шляхетні волоцюги» — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 21 вересня.

25-й Book Forum: день третій

  • У Львові презентували книгу «Найдорожча Мамусю!» – листування о. Любомира Гузара зі своєю мамою Ростиславою. Деталі за посиланням;
  • Поспілкувалися з американською професоркою Марсі Шор, яка презентувала україномовний переклад своєї книги «Українська ніч», присвяченої Революції Гідності. Деталі за посиланням;
  • А у Львівській національній філармонії оголосили результати головної книжкової премії – BookForum Best Book Award. Деталі за посиланням.

Довгоочікувана прем’єра фільму «Шляхетні волоцюги»

Учора відбулася довгоочікувана прем’єра фільму Олександра Березаня «Шляхетні волоцюги» – стрічки про Львів, яка, зрозуміло, теж знімалася у Львові. Спеціально для фільму «Шляхетні волоцюги» музиканти легендарного гурту «Брати Гадюкіни» зробили нове аранжування відомої пісні «Тільку ві Львові». авантюрної комедії. Чи вдалося режисеру створити якісну авантюрну комедію, читайте за посиланням.

Весела і стильна історія двох кмітливих та сміливих авантюристів виходить на екрани українських кінотеатрів 27 вересня.

Бувай гарна погода…

З літньою спекою доведеться попрощатися… Вже в суботу суттєво похолодніє на Заході, а в неділю в інших регіонах. З понеділка чекаємо перших заморозків. Детальніше за посиланням. І пам’ятай, жодна погода не має псувати твій настрій!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: