День народження Президента та фотопроект про учасників Ігор Нескорених. Головне за день

IMG_4496

Підсумовуємо головні події дня.

Львів’яни провели громадські слухання проти будівництва офісного центру впритул до житлових будинків, у Львові стартував фотопроект про учасників Ігор Нескорених та День народження Президента, – це та багато іншого читайте у нашому дайджесті за 26 вересня.

Львів’яни провели громадські слухання проти будівництва офісного центру впритул до житлових будинків

У жовтні 2017 року виконком ЛМР видав містобудівні умови і обмеження на будівництво на цій ділянці будинку, гранична висота якого мала складати 14 м (4 поверхи). Максимальний відсоток забудови мав становити 39%. На таких умовах ділянку продали з аукціону. Втім, уже за кілька місяців виконком приймає нове рішення, згідно з яким, висотність збільшується до 35 м (10 поверхів), а відсоток забудови до 93%.Деталі читайте за посиланням.

День народження Порошенка: здобутки й провали Президента України

Сьогодні, 26 вересня, святкує свій День народження Президент України Петро Порошенко. Сьогодні главі української держави виповнилося 53, а привітали його вже сотні, а то й тисячі людей. ІА Дивись.info зібрала Топ-5 «перемог» та «зрад» глави держави за 4 роки його влади. Деталі за посиланням.

У Львові стартував фотопроект про учасників Ігор Нескорених (фото)

Сьгодні у парку «На валах» стартував фотопроект за участі членів Національних збірних команд України Ігор Нескорених 2017 та 2018 років, фото дивіться за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: