Чим здивує осіннє оновлення Windows 10

b1b756f9-770b-42ac-8f92-7ce279471782

Microsoft представила вже шосте велике оновлення для операційної системи Windows 10.

З оновленням користувачам обіцяють багато додаткових функцій: хмарний буфер обміну з історією та синхронізацією, темна тема для «Провідника», додаток «Ваш телефон» для синхронізації зі смартфонами на Android та iOS, клавіатура SwiftKey і багато іншого, передає Еспресо.

Можливо, найбільшим зміною є новий буфер обміну, який дозволить користувачам Windows 10 копіювати контент на всіх комп'ютерах і зберігати історію скопійованого контенту в хмарі. Це особливо корисно, якщо ви використовуєте настільний комп'ютер вдома або на роботі, а потім ноутбук на ходу.

Додаток «Ваш телефон» - Your Phone - дає доступ з ПК до текстових повідомлень (їх можна буде відправляти та отримувати на ПК) і фото на Android, а iPhone - переглядати веб-сторінки з того ж місця.

У браузері Edge з'явилася підтримка оффлайн-словників, навчальних і граматичних інструментів, функція Line Focus підсвічує від одного до п'яти рядків на довгих сторінках, щоб було легше читати.

Зміни також торкнуться PowerPoint і Word, якщо у вас є ліцензовані продукти. Наступне велике оновлення очікується у березні 2019-го.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: