Фотовиставка-конкурс та що таке посттравматичний синдром. Головне за день

DSC08828

Підсумовуємо головні події дня.

Фотографи зі Львівщини та Луганщини презентували фотовиставку-конкурс «Наші Герої», фірма з ознаками фіктивності за півроку існування отримала на Львівщині тендерів на понад 3 мільйони та що таке посттравматичний синдром і чому українцям варто звернути на нього увагу,— про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 9 жовтня.

Фотографи зі Львівщини та Луганщини презентували фотовиставку-конкурс «Наші Герої»

Фотовиставка організована Львівською облрадою та Єврорегіоном “Карпати-Україна” і відбувається в межах проекту «Україна єдина: Журналісти Львівщини та Луганщини «за»!», деталі за посиланням.

Фірма з ознаками фіктивності за півроку існування отримала на Львівщині тендерів на понад 3 мільйони

Фото ілюстративне

ПП «Б.К.Удечбуд» зі статутним капіталом у півтори тисячі гривень із Жидачівського району за півроку існування встигло отримати тендерів на суму понад 3 мільйони 200 тисяч гривень. Два останні – від Жовківської міськради. Деталі читайте за посиланням.

Що таке посттравматичний синдром і чому українцям варто звернути на нього увагу

Фото умовне. Джерело: patriotdefence.org

Люди, які страждають на посттравматичний синдром соромляться про це говорити і навіть собі зізнаватися, що щось не так. Однак ігнорування проблем до її вирішення, а навпаки – у найгірших випадках стати причиною суїциду. До Всесвітнього дня психічного здоров’я, що відзначається завтра, журналісти Дивись.info розпитали фахового психотерапевта про ознаки посттравматичного синдрому та план дій на випадок, якщо ви помітили його симптоми у близьких. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: