Як у Львові хочуть обдурити громаду на землі та патріотичні туристичні маршрути. Головне за день

«На гору Маківку до Некрополя Українських Січових Стрільців» 4
«На гору Маківку до Некрополя Українських Січових Стрільців»

Підсумовуємо головні події дня.

Як у Львові хочуть обдурити громаду на землі, куди поїхати до Дня захисника , аби спробувати патріотичні туристичні маршрути та, як вогнем гартують молодих рятувальників Львівщини ,— про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 11 жовтня.

Як вогнем гартують молодих рятувальників Львівщини (фоторепортаж)

Сьогодні, 11 жовтня, на території Бориславського навчального полігону Головного управління ДСНС України у Львівській області відбулися заняття з психологічної підготовки з особовим складом пожежно-рятувальних підрозділів Львівщини. Всі яскраві моменти дивіться у нашому фоторепортажі за посиланням.

Халатність чи «схема»? Як у Львові хочуть обдурити громаду на землі

Скрін Zaxid.net

У Львові навколо запланованого будівництва офісного центру на вул. Ржегоржа, 21 розгорнувся скандал. Отримавши численні відповіді на інформаційні запити від ЛМР, журналісти Дивись.info готові розповісти деталі скандального рішення виконкому. Деталі за посиланням.

До Дня захисника львів’ян запрошують спробувати патріотичні туристичні маршрути

14 жовтня в Україні відзначається відразу декілька важливих подій. Це свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, День Українського козацтва та річниця створення Української Повстанської Армії. Спільний проект Дивись.info, управління туризму ЛОДА і DУЖЕрадіо «Персональний гід Львівщиною» пропонує відвідати одні із основних туристично-екскурсійних маршрутів військово-історичного характеру. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: