Нове житло та інфраструктура: який з районів Львова розвивається найактивніше

строительство
Фото: ілюстративне. Джерело: blog.liga.net

У великих містах стрімко зростає рівень життя та розвивається інфраструктура. Коли йдеться про розвиток інфраструктури, то, зокрема, мають бути враховані такі складові: транспорт, зв'язок, медичні, освітні заклади та житлово-комунальне господарство.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Журналісти Дивись.info вирішили проаналізувати, який із районів Львова найактивніше розвивається в цьому плані.

Як індикатор розвитку ми взяли кількість житла та інфраструктурні об'єкти, які з'являються.

Отож, станом на вересень, за інформацією сайту із новобудов ЛУН, у Львові нараховується 568 новобудов або будівництв, які є у всіх районах міста.

До прикладу, в Галицькому районі Львова (центр) всього 28 новобудов, за ним йде Залізничний, де нараховується 44 новобуди.

Щодо Личаківського, Франківського та Сихівського районів, то тут ситуація майже на однакова - від 66 до 74 нових об'єктів.

Читайте також: У яких районах Львова найдорожчі та найдешевші квартири

Найбільше і найактивніше зараз розвивається Шевченківський район, де - 112 новобудов. Варто також зазначити, що поруч із стрімким збільшенням кількості новобудов у цьому районі і розвивається активно інфраструктура.

Як ми вже писали, між проспектом Чорновола та вул. Замарстинівською у Львові будують торговий центр "Ашан". Відповідні містобудівні умови та обмеження видав ще 6 липня виконавчий комітет Львівської міськради, а будівництво вже має очевидний прогрес. До складу нового ТЦ увійде гіпермаркет, торгова галерея, ресторан і коворкінг.

Поруч із цим вже зовсім скоро у мікрорайоні «Голоско» побудують новий масштабний спорткомплекс. У межах спорткомплексу облаштують п’ятиповерховий готель, 50-метровий басейн із трибунами, ковзанку, офісні приміщення, центр розвитку дитини з функціями дитсадка, місця для торгівлі та зовнішній паркінг на 120 місць.

Крім того, у Шевченківському районі Львова вже зовсім скоро збудують перший приватний пологовий будинок, який з’явиться на ділянці біля вул. Мазепи, 23.

До речі, у Шевченківському районів в першому кварталі 2020 року введуть в експлуатацію новий ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском.

Забудовник уже має дозвіл на виконання будівельних робіт. Цікаво, що новий ЖК розташований не лише у такому перспективному районі, а й на вулиці, що буквально впирається у Брюховицький ліс, і при цьому знаходиться у 5 хв їзди від центру Львова.

ЖК «Львівська Мрія» на вулиці Під Голоском – це 16-поверховий будинок на дві секції. Він матиме бетонний каркас, а заповнення та міжкімнатні стіни будуть цегляними. Деталі проекту читайте тут.

Поряд передбачений підземний паркінг, а на території ЖК облаштують дитячий майданчик та зону для господарських цілей. Неподалік розташовані дитячі садки та школи, супермаркети, розважальні центри тощо. Зараз квартири у новому ЖК на вул. Під Голоском можна придбати за привабливою ціною з розтермінуванням до кінця будівництва. А всі, хто придбає житло у новому комплексі, автоматично стають учасниками розіграшу сімейної поїздки до Діснейленду. Детальніше про це питайте у відділі продажу «Львівської Мрії» на вул. Під Голоском, або за телефонами: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80; (063) 613-44-81.

Як виграти подорож до Діснейленду, придбавши квартиру у Львові читайте у нашому матеріалі.

Матеріал підготовлено за сприяння будівельної компанії «Львівська Мрія».

Львівська Мрія – на ринку Львова вже 5 років. За цей час збудовано та здано в експлуатацію 5 будинків. Унікальність ЖК “Львівська Мрія” в тому, що будинки збудовані із цегли. Компанія вирізняється акуратністю, що стосується дозвільних документів, підбором геолокацій, інженерного проектування будинків та дотриманням усіх будівельних та технологічних норм при будівництві житла. ЖК “Львівська Мрія” неодноразово були відзначені у міжнародному конкурсі “Кришталева цегла”.

ЖК “Львівська Мрія” – помешкання створені для вашого щасливого життя!

Контакти відділів продажу:

м. Львів, вул. Рубчака, 11, вул. Кн. Ольги, 1

тел.: (032) 241-08-08; (097) 811-80-80

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: