Про що говорять львівські депутати в медіа та туристичний маршрут до ведмедів. Головне за день

IMG_0516

Підсумовуємо головні події дня.

Як відвідати відомий у всій Європі ведмежий притулок на Львівщині, про що говорять львівські депутати в медіа та історія львівської родини, де двоє дітей одночасно перестали ходити, — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 18 жовтня.

Як відвідати відомий у всій Європі ведмежий притулок на Львівщині (фото)

Потап

Цього тижня у межах спільного проекту Дивись.info, управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та «Дуже радіо» пропонуємо туристичний маршрут у ведмежий притулок «Домажир», який знаходиться неподалік Львова. Деталі за посиланням.

Міська рада і поза нею. Про що говорять львівські депутати в медіа

Про що і як комунікують львівські партії та депутати поза сесійною залою ЛМР. У Львові вже триває політичний сезон, депутати вже вдруге зібралися на пленарне засідання. Але під час перерв між засіданнями депутати й партії також мають роботу: у цей час вони намагаються утримати увагу виборців через свої медіа або сторінки в соцмережах.

У Дивись.info спробували вияснити, що ж виносять партії нашого міста на загал, які «болючі точки» вони шукають у містян, наскільки вони показують свою громадську активність і чи порушують на своїх партійних пабліках дійсно актуальні для міста питання. Деталі за посиланням.

15 років ніхто не може поставити діагноз: у Львові в одній сім’ї двоє дітей одночасно перестали ходити (фото)

Сотні лікарів, профільні спеціалісти по всій Україні, найкращі реабілітологи та навіть народна медицина і монастирі. Вже 15 років сім’я львів’ян Пахолоків намагається з’ясувати причину, чому двоє дітей майже одночасно перестали ходити. Зараз Лесі 33 роки і Наталі 35, але хто б міг подумати, що вони вже останні 15 років самостійно не можуть ходити. Деталі читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: