Уряд підвищив ціну на газ та куди поїхати на вихідні. Головне за день

14038

Підсумовуємо головні події дня. 

Як у Дортмунді на місці металургійного заводу створили озеро, Школа малоінвазивної хірургії, куди поїхати на вихідні зі Львова — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 19 жовтня.

Унікальна школа малоінвазивної хірургії

У листопаді Медичний центр Medicover проводить одноденну Школу малоінвазивної хірургії. Вперше у Львові ізраїльські фахівці спільно зі львівськими колегами розповідатимуть про хірургію тазового дна, хірургічні аспекти репродуктивної медицини, кріоконсервацію яйникової тканини тощо. Деталі за посиланням.

Народжене зі сталі

Як у Дортмунді на місці металургійного заводу створили озеро. Раніше про німецький Дортмунд казали, що це місто вугілля, сталі і пива. Сьогодні тут більше не видобувають вугілля, практично не виплавляють сталі, залишилися лише місцеві сорти пива. Деталі за посиланням.

Уряд підвищив ціну на газ для населення

Кабінет міністрів на сьогоднішньому засіданні вирішив підвищити ціну на газ для населення. Ціни на газ для населення з 1 листопада зростуть на 23,5%. Згідно з ухваленою постановою, ціна газу з 1 листопада складе 8,550 грн за куб. метр. До листопада діють спеціальні зобов'язання НАК "Нафтогазу" щодо поточної ціни. Також Гройсман нагадав, що Україна взяла відповідальність перед МВФ вирівняти ціни на газ для населення і промисловості ще у 2008 році.

5 найкращих осінніх маршрутів

Львів — місто з багатою історією, цікавою архітектурою та низкою тематичних кафе. Однак у Львівській області є ще чимало цікавих місць. Тим, хто їде сюди більше ніж на вікенд, буде цікаво відвідати замки «Золотої підкови Львівщини». А  у разі, якщо ви вже були в цих місцях, то ми підготували 5 осінніх маршрутів Львівщиною, які варто відвідати. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: