Обіцянка Садового та найцікавіше із сесії облради. Головне за день

IMG_8094

Підсумовуємо головні події дня.

Чому Садовий назвав Саакашвілі агентом Кремля, обіцянка мешканцям скасувати дозвіл на скандальну забудову, ЗНО 2019 та сесія облради ,— про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 25 жовтня.

«Саакашвілі – агент Кремля» – помилка Садового чи цілеспрямована провокація

Сьогодні на Lviv Security Forum у Львові мер міста Андрій Садовий назвав Михайла Саакашвілі, з яким пив чай після прориву екс-президентом Грузії українського кордону, агентом Кремля. Але за якийсь час вирішив пояснити на своїй сторінці у Фейсбуку, що мав на увазі геть інше. Детальніше за посиланням. 

ЗНО 2019: Що зміниться

Абітурієнти-2019 низькому старті, уже відомий календар вступних випробувань. Цього разу зміни чекають не лише на випускників шкіл, а й учнів та студентів коледжів та технікумів. Це додаткове ЗНО, та зміна прохідного балу для окремих спеціальностей. Деталі за посиланням.

Садовий пообіцяв мешканцям скасувати дозвіл на скандальну забудову

Скрін Zaxid.net

23 жовтня відбулася зустріч мешканців, які виступають проти будівництва на вул. Ржегоржа, 21 офісного центру, з міським головою Львова Андрієм Садовим, на якій він пообіцяв, що скасує скандальне рішення виконкому. Деталі читайте за посиланням.

Львівська облрада не проголосувала за звернення щодо зменшення ціни на газ

Депутати Львівської обласної ради не прийняли жодного із запропонованих фракціями звернень щодо підвищення цін на газ для населення та чому Садовий не запросив Ганущина на "Безпековий форум". Деталі за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: