Відкриття електростанції, яка здатна живити піврайону та відкриття Міжнародного економічного форуму. Головне за день

IMG_8977

Підсумовуємо головні події дня.    

На Львівщині запрацювала сонячна електростанція, здатна живити піврайону, Кубів відкрив Міжнародний економічний форум у Львові, а також колонка історика Івана Хоми про події у 1918 році у Львові — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 1 листопада.

Сонячна електростанція, яка здатна живити піврайону 

На Львівщині активно розвиваються альтернативні джерела енергетики. Сьогодні, 1 листопада, в межах ХVIII Міжнародного економічного форуму відбулось відкриття цілого енергоострову в Яворівському районі. Журналісти ІА Дивись.info також побували на відкритті найбільшої в Західній Україні сонячної електростанції. Деталі за посиланням.

Військовий чин проголошення Львова столицею Західної України: із захопленням та без ілюзій 

Колонка історика Івана Хоми про події 1918 році у Львові. Деталі за посиланням.

У Львові стартував 18 Міжнародний економічний форум у Львові

Сьогодні у Львові стартував 18 Міжнародний економічний форум у Львові. Цьогорічне гасло форуму «Львівщина – хаб можливостей». Відкрився форум виставкою «Схід-Експо», на якій представили свої вироби 70 підприємців з Донеччини та Луганщини. Виставка стала можливою за підтримки ПРООН. Деталі за посиланням.

Читайте також: Посли, міністри й бізнесмени: хто приїхав на міжнародний економічний форум до Львова (фоторепортаж) 

У Львові запрацювали інспектори з паркування

Від сьогодні, 1 листопада, на вулиці Львова вийдуть інспектори з паркування, які зможуть евакуювати неправильно припарковані авто та штрафувати водіїв без їхньої присутності. Перших 5 новообраних інспекторів з паркування розпочинають роботу на вулицях Львова. Деталі за посиланням.

Список українських компаній, які потрапили під санкції Росії

Російська Федерація ввела санкції проти 322 українських громадян і 68 компаній. Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, згідно з якою вводяться санкції по відношенню до фізичних і юридичних осіб України. Обмеження полягають в заморожуванні безготівкових грошових коштів, цінних паперів, блокуванні майна і забороні на виведення капіталу за межі Росії. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: