Які автомобілі найчастіше викрадають на Львівщині та навіщо «йшов» Луценко. Головне за день

1484547443_c27pxgljt5m
Фото: ілюстративне

Підсумовуємо головні події дня.

Як Росія поставила жирний хрест на Мінських угодах та навіщо «йшов» Луценко, які автомобілі найчастіше викрадають на Львівщині та львів’ян закликають допомагти родині, де обом дітям 15 років не можуть поставити діагноз, — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 12 листопада.

Які автомобілі найчастіше викрадають на Львівщині

Джерело: Cars.com

Бум на викрадення автомобілів поступово спадає. У 2018 році в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року зареєстровано вдвічі менше викрадень. Найбільше викрадають ВАЗи і Daewoo, проте у список викрадених автомобілів входять більш дорогі марки — Mercedes Benz, Lexus і Land Rover.

Які автомобілі найчастіше викрадають і що робити, якщо вашої машини раптом не виявилося на парковці — читайте за посиланням. 

Як Росія поставила жирний хрест на Мінських угодах та навіщо «йшов» Луценко

Фото https://www.facebook.com/novoyevremya/

Про підсумки минулого насиченого політичного тижня й прогнози на наступний читайте в огляді політолога Миколи Давидюка за посиланням.

Як львів’яни допомагають родині, де обом дітям 15 років не можуть поставити діагноз

Майже місяць тому журналісти Дивись.info розповіли історію львівської родини, де двоє дітей майже одночасно з невідомих причин перестали ходити. Медики з різних установ та міст 15 років не можуть поставити дівчатам діагноз.

Зараз родина Пахолків, де й виховуються вже молоді жінки Леся та Наталія, що 15 років тому стикнулися із проблемою, шукає кошти, аби здати ще один аналіз, який може нарешті стати ключем до розгадки – на що захворіли дівчата. Родина має шанс відправити дівчат до Німеччини, але для цього необхідно зібрати базові суми на аналіз – по 26 тисячі гривень на кожну дочку. Як можна допомогти та долучитися читайте за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: