Чому львів'яни не хочуть робити щеплення та що ви знаєте про домашнє насильство. Головне за день

1512741569_nasilie_03

Підсумовуємо головні події дня.

Що знають та думають українці про домашнє насильство, чому львів'яни не хочуть робити щеплення та коли прощатимуться із багаторічним начальником ГУ ДСНС України у Львівській області, який сьогодні помер, - про це та інше читайте у нашому дайджесті за 14 листопада.

Б’є – значить любить? Що знають та думають українці про домашнє насильство

Фото з відкритих джерел

Міністерство соціальної політики України, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) запустили в Україні інформаційну кампанію «Говори проти насильства».

В час, коли домашнє насильство все ще залишається масштабною проблемою, дуже важливо знати, на скільки люди обізнані в цій темі та що вони розуміють під словом – насильство. В рамках кампанії провели онлайн-опитування щодо того, що думають українці про домашнє насильство. Деталі за посиланням.

Відповідальність батьків чи вимога закону: чому львів‘яни не хочуть робити щеплення

Фото: з відкритих джерел

За тиждень на Львівщині майже 500 людей захворіли на кір, більшість із них – діти. Під час апаратної наради у Львівській облдержадміністрації не виключили, що через чергову хвилю захворювання на кір, доведеться вживати радикальні методи. Які ж методи найефективніші для профілактики кору та чому деякі батьки проти того, аби зробити вакцинацію своїм дітям. Деталі за посиланням.

Стало відомо, коли у Львові прощатимуться із Сергієм Дмитровським

Багаторічний начальник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області сьогодні помер на 58-му році життя.

Усі бажаючі попрощатися із Сергієм Дмитровським та провести його в останню путь, зможуть зробити це у п’ятницю, 16 листопада. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: