Тенденції будівництва та вшанування пам’яті жертв Голодомору. Головне за день

IMG_1382

Підсумовуємо головні події дня.      

Яка ситуація на ринку нерухомості у Львові, у Львові діти вшанували пам’ять жертв Голодомору, а у напівзруйнованому Поморянському замку розпочалися протиаварійні роботи — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 23 листопада.

Тенденції будівництва

Фото: ілюстративне. Джерело: Forbes Украина

На ринку первинної житлової нерухомості Львова цьогоріч продовжуємо спостерігати будівельний бум. Рік, що завершується, характеризується високою активність, як з боку покупців, так і з боку забудовників. Ми вирішили проаналізувати загальну ситуацію та ключові тенденції на ринку первинного житла за 2018 рік. Деталі за посиланням.

Вшанування жертв Голодомору

Сьогодні, 23 листопада, біля пам’ятного знаку жертвам Голодомору, який поруч із музеєм «Територія Терору», учні школи № 87 вшанували пам’ять жертв Голодомору. Зокрема, діти виклали композиції з колосків пшениці та запалили свічки в пам’ять про загиблих. Деталі за посиланням.

Про підвищення тарифів

Ціни на енергетичне вугілля в Україні завдяки формулі Роттердам + є найвищими у світі – станом на квітень 2016 року – 59 доларів за тонну, тоді як в Японії, де вугілля не видобувається взагалі – 56 доларів. Такі дані оприлюднив експерт з питань енергоринку, колишній член колишній член НКРЕКП Андрій Герус. Деталі за посиланням.

Що там у Поморянському замку

У Поморянському замку, де у квітні 2018 року впала східна стіна, розпочалися протиаварійні роботи. Але підрядник сумнівається, що фактично виділених коштів вистачить. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: