Що і як закуповує ЛКП «Збиранка» та деталі мобілізаційних процесів на Львівщині. Головне за день

smittyezvalyshhe-640x385
Фото: ілюстративне

Підсумовуємо головні події дня.

Що і як закуповує ЛКП «Збиранка», Ганущин розповів про деталі мобілізаційних процесів на Львівщині та чому міська рада затягує питання зі скандальною забудовою у Львові спускається мерією на гальмах, - про це та інше читайте у нашому традиційному дайджесті за 28 листопада.

Грибовицьке сміттєзвалище: що і як закуповує ЛКП «Збиранка»

Лише на тендерах після трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі ЛКП «Збиранка» поглинула понад 80 мільйонів. Деталі за посиланням. 

Вирішення ситуації зі скандальною забудовою у Львові спускається мерією на гальмах, – Ігор Зінкевич

Містка ратуша у Львові. Фото умовне

Про те, що вирішення конфліктної ситуації щодо будівництва офісної висотки на вул. Ржегоржа зупинилося на рівні кабінету мера Львова журналістам Дивись.info повідомив депутат ЛМР Ігор Зінкевич. Всі деталі читайте за посиланням. 

Домовилися про збільшення фінансування військкоматів та військових частин через події в Україні, – голова ЛОР (інтерв’ю)

Голова Львівської облради Олександр Ганущин розповів про результати року, як ескалація війни з Росією вплине на пріоритети Львівщини, чи готовий він віддати повноваження у разі введення воєнного стану в регіоні та чи зацікавлений балотуватися у парламент. Деталі читайте в інтерв'ю за посиланням. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: