Куди поїхати на вихідні та чи закриють консульство Росії у Львові. Головне за день

konsulstvo-890x395

Підсумовуємо головні події дня. 

Куди поїхати на вихідні, Питання доцільності існування у Львові консульства РФ вчергове набуло актуальності, Хто очолить комунальні заклади Львівської облради – про це та інше читайте у нашому традиційному дайджесті за 30 листопада.

Чи закриють консульство Росії у Львові

Питання доцільності існування у Львові дипломатичного представництва РФ вчергове набуло актуальності через свіжі заяви речниці російського МЗС. І хоч львівські депутати вчора так і не підтримали звернення до українського МЗС з пропозицією про закриття консульства країни-агресора у Львові, українські дипломати мають важелі, аби вплинути на ситуацію. Так вважає професор кафедри міжнародних студій та суспільних комунікацій Ужгородського національного університету Ігор Тодоров. Деталі за посиланням.

Хто очолить комунальні заклади Львівської облради

Вже наприкінці наступного тижня можуть бути оприлюднені прізвища керівників комунальних закладів, роботою яких в облраді незадоволені. Про це у коментарях журналістам Дивись.info розповів заступник голови ЛОР Володимир Гірняк. Деталі за посиланням.

Стародавнє галицьке місто з тисячолітньою історією запрошує на вихідні

Будівля колишнього повітового суду. Фото надане Бродівським історико-краєзнавчим музеєм.

Цього разу у межах спільного проекту Дивись.info, управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації та «Дуже радіо» пропонуємо туристичний маршрут у стародавнє галицьке місто з тисячолітньою історією – Броди. Броди – це місто, яке пам’ятає пожежі та війни, татарських набіги, панування іноземців та національно-визвольні змагання. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: