Флешмоб на підтримку українських моряків та де у Львові продаватимуть новорічні ялинки. Головне за день

IMG_2147

Підсумовуємо головні події дня.       

Рятувальники карпатських регіонів отримають досвід та обладнання від ЄС, львівські студенти запустили флешмоб на підтримку українських моряків, та де у Львові продаватимуть новорічні ялинки — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 3 грудня.

Флешмоб на підтримку українських моряків

Студенти Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну провели флешмоб на підтримку ЗСУ та виконали марш нової української армії від Олега Скрипки. Сьогодні, 3 грудня, студенти першого курсу Львівського коледжу виконали марш та передали естафету Львівському коледжу індустрії моди. Деталі за посиланням.

Рятувальники карпатських регіонів отримають досвід та обладнання від ЄС

Фото: з Фейсбук

У Карпатському регіоні стартував транскордонний проект з попередження та реагування на катастрофи бюджетом понад 1,8 млн євро. Зокрема, 1 грудня у с. Плав’я, на Сколівщині, урочисто презентували проект «Спільний захист людей та навколишнього середовища шляхом створення українсько-польської системи попередження та реагування на катастрофи в Карпатському Єврорегіоні». Деталі за посиланням.

У Львові зведуть ще один великий житловий комплекс

Ще один великий житловий комплекс у Львові отримав дозвіл на проведення будівельних робіт. Наприкінці листопада  Державна архітектурно-будівельна інспекція видала дозвіл на виконання будівельних робіт щодо ЖК «Львівська Мрія», розташованого на вул. Княгині Ольги 1-5. Деталі за посиланням.

Де у Львові продаватимуть новорічні ялинки

У Львові визначили місця для здійснення передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами. Адреси за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: