Що у Львові розповіла Гриневич та що буде з спорткомплексом на Сихові. Головне за день

IMG_2654

Підсумовуємо головні події дня.    

Що буде з омріяним спорткомплексом на Сихові, найяскравіші світлини фотокореспондента за 2018 рік, про що у Львові говорила міністр освіти та науки — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 10 грудня.

Як змінюється професійно-технічна освіта в Україні 

Сьогодні, 10 грудня, Міністр освіти та науки Лілія Гриневич з робочою поїздкою відвідала Львівщину. У нововідкритому навчально-практичному центрі електрозварювання міністр розповіла про нові можливості для розвитку професійно технічної освіти в Україні. Деталі за посиланням.

Як ситуація з спорткомплексом на Сихові

Спочатку депутати широко рекламували градіозне будівництво, але за місяць, несподівано для усіх, скасували тендер на втілення сміливого проекту. Як так сталося і що буде з омріяним спорткомплексом, розбиралися журналісти Дивись.info. Деталі за посиланням.

Найяскравіші фото 2018 року

Традиційно під кінець року підбиваємо підсумки з цікавими фактами та згадками про рік, що минає. Цьогоріч журналісти Дивись.info стали свідками багатьох цікавих подій та зафіксували їх на фото. Тож, пропонуємо добірку найяскравіших, на думку редакції, фото 2018 року. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: