Електоральні настрої та як вирішиться критична ситуація з шахтарями. Головне за день

189615

Підсумовуємо головні події дня.

Як вирішиться критична ситуація шахтарями, за кого готові голосувати мешканці Львівщини, хто претендує на тендер з дегазації Грибовицького полігону — про це та інше читайте у нашому дайджесті найцікавіших матеріалів за 12 грудня.

Електоральні настрої

13,7% мешканців Львівщини на виборах президента готові підтримати Петра Порошенка, а по 12,1% опитаних свої голоси хочуть віддати Юлії Тимошенко і Анатолію Гриценку. Такими є дані соціологічного дослідження, проведеного Центром вивчення громадської думки «Соціоінформ». Деталі за посиланням.

Страйк шахтарів

Фото ілюстративне. На зображенні шахта «Великомостівська» ДП "Львіввугілля"

Третю добу на шахті «Лісова» ДП «Львіввугілля» триває страйк гірників. Вимога – погашення зарплатних боргів. Деталі за посиланням.

Хто претендує на тендер з дегазації Грибовицького полігону

Фото ЛМР.

Три компанії претендують на перемогу у конкурсі зі спорудження та експлуатації системи дегазації міського полігону твердих побутових відходів у Грибовичах. Про це днями заявив директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря. На тендер претендують ТОВ «Біогаз Енерджі», ТОВ «Біогаз України» та ТОВ «Кліар Енерджі». Деталі за посиланням.

Ворожіння на Андрія

Фото: znaj.ua

Давні гадання та ворожіння на Андрія. 13 грудня – День святого Андрія Первозванного (народна назва – Калита). За церковним календарем це день пам’яті мученицької смерті одного із дванадцяти апостолів Христових. Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: