Львівський перевізник заявляє про перешкоди у роботі і просить втрутитися поліцію та Укртрансбезпеку

Strajk-Avtobus-17-1-2 (6)
фото ілюстраційне

Один з перевізників Львівщини, ТзОВ «Успіх БМ» просить поліцію та Укртрансбезпеку втрутитися у ситуацію, яка склалася навколо маршруту №217а.

Про це йдеться у повідомленні підприємства.

«Успіх БМ» згідно з тимчасовим договором з 19 серпня почало обслуговувати маршрут №217а Підбірці – Рясне-Руське через Рясне. Проте, попередній перевізник - ПП «Ліон-транс», учора вранці заблокував наші автобуси на кінцевій зупинці. Нашим водіям погрожували фізичною розправою. Розблокувати роботу вдалося лише завдяки втручанню поліції. Незважаючи на це ПП «Ліон-транс» випустило на маршрут свої автобуси, що створило  небезпеку для дорожнього руху, та нанесло нам великі збитки.

Читайте також: Транспортний конфлікт: два перевізника випустили свої автобуси на один маршрут 

Вчора також почали поширюватися інсинуації, нібито наше підприємство немає достатньої кількості транспорту для обслуговування маршруту №217а. Заявляємо, що «Успіх БМ», є одним найбільших перевізників Львівщини. У нас працюють понад 300 осіб а парк налічує 191 транспортний засіб.

Однак ми не зможемо забезпечити якісне обслуговування маршруту, доки нашим водіям будуть погрожувати розправою, «підрізати» наші машини на дорогах, влаштовувати провокації у салонах автобусів. Учора ми звернулися із скаргою в управління Укртрансбезпеки, але вона не вжила  жодних з дій для припинення незаконних перевезень, які здійснює ПП «Ліон-транс». Наші водії і  надалі отримують погрози. Незважаючи на це, ми сьогодні випустили на маршрут №217а необхідну кількість транспортних засобів, у тому числі кілька машин великої пасажиромісткості,  для вирішення проблем з перевезеннями на цьому маршруті.

Ми ще раз публічно звертаємося до Нацполіції щодо фактів залякування наших водіїв. Вони возять людей і не повинні хвилюватися, що їх можуть побити на кінцевих зупинках, чи побити вікна у салонах автобусів.

Тому вимагаємо від управлінь Нацполіції та Укртрансбезпеки відреагувати на ситуацію і припинити безлад, що відбувається на маршруті №217а», - йдеться у повідомленні.

З вимогою розібратися в ситуації на маршруті №217а виступив також міський комунальний перевізник – ЛКП «АТП-1».

Як повідомив директор підприємства Орест Хамула, 19 та 20 серпня на маршруті №217А почали курсувати значно більше автобусів, ніж передбачено паспортом маршруту зокрема й великогабаритні. Замість передбачених паспортом 12 автобусів виїхали 20 автобусів. Відтак, частина автобусів працюють на маршруті без дозволів. Крім того, в більшості транспортних засобів не працюють GPS-трекери.

За словами директора підприємства така ситуація несе загрозу пасажирам та іншим учасникам дорожнього руху. Крім цього, комунальний перевізник зазнає збитків, адже приміський маршрут дублюється з кількома міськими.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: