Транспорт і коронавірус: де у Львові можна пройти техогляд автомобіля

IMG_4585

З моменту введення карантину через пандемію коронавірусу автомобілісти стали активно цікавитися, як працює відповідна інфраструктура. 

Через кілька днів карантину, дивлячись на спорожнілі вулиці в спальних районах Львова, здається, що життя завмерло. Але це не так – працюють життєво-важливі підприємства, аптеки, магазини, банки, АЗС, СТО. Адже на особистий автомобільний транспорт зараз лягає основне навантаження з перевезень людей не тільки в містах, але і між ними. Та й діяльність сервісних станцій не підпадає під Постанови Кабінету Міністрів №211 і №215.

ІА Дивись.Info дізнався в команїі «ТРАНС-ВИМІР», в якому режимі вони працюють в ці дні.

Як інформують у підприємтсві, плановий техогляд, дрібний і великий ремонт ніхто не відміняв, хоча і відзначають, що кількість клієнтів зменшилася.

«Ми розподілили записи на сервіс і клієнтів таким чином, щоб якомога менше людей перетиналися в один час і в одному місці. Але, в будь-якому випадку, про закриття сервісу поки не йдеться. Основний потік зараз – це постійні клієнти», – повідомили у підприємтсві.

Отже, поки запроваджено карантин та надзвичайну ситуацію, автомобілі, у яких виникнуть несправності або ж підійде час планового обслуговування, можна буде відремонтувати чи провести необхідні регламентні роботи у мережі акредитованих лабораторій «ТРАНС-ВИМІР». Ну, і замінити нарешті зимову гуму на літню, перевірити геометрію встановлення коліс (розвал-сходження), та й взагалі провести діагностику автомобіля після зимової експлуатації.

Як пройти техогляд і де це зробити

Для того, щоби пройти техогляд авто, вам необхідно зробити декілька простих кроків. Якщо ви точно не знаєте, чи потрібен вам обов’язковий технічний огляд автомобіля, ви можете запитати та уточнити це у менеджера «ТРАНС-ВИМІР».

Читайте також: Які автівки мають проходити техогляд і де це зробити (фото)

Якщо ви впевнені що вам потрібно пройти техогляд, «ТРАНС-ВИМІР» дозволяє це зробити на станціях шляхом попереднього запису. Для запису на техогляд, потрібно заповнити коротку форму (кнопка зв’язку) або просто зателефонувати за номером, який ви бачите у розділі контакти.

Львів

Стрий

  • село Миртюки, Стрийський р-н. вул. Шевченка, 6а
  • [email protected]
  • +38 (096) 827-30-13

Кам’янка-Бузька

  • м. Кам’янка-Бузька, Львівска обл. вул. Героїв Небесної Сотні, 20
  • [email protected]
  • +38 (096) 827-30-19

*партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: