Благодійники передадуть 8-ій лікарня Львова апарат ШВЛ

p_1042242_1_slidertop2
Фото ілюстративне.

Завтра, 3 квітня, 8-й міській клінічній лікарні Львова передадуть перший із десяти апаратів штучної вентиляції легень, які компанія «Автомагістраль-Південь» направляє в українські лікарні.

Окрім апаратів ШВЛ, регіональні та міські лікарні найближчим часом отримають від «Автомагістралі-Південь» 20 медичних відсмоктувачів, медичні насоси для комплектації операційних та палат інтенсивної терапії, 20 універсальних моніторів пацієнтів та 8 ларингоскопів. Незабаром за кошти компанії буде закуплено додаткову партію з п'яти апаратів штучної вентиляції легень та кисневі концентратори.

Також «Автомагістраль-Південь» надає медичним працівникам 5 тисяч захисних комбінезонів, майже 4 тисячі пар медичних рукавичок, 4 тисячі респіраторів та 250 захисних окулярів.

Загальна сума допомоги становить 10 млн грн.

Про компанію:

«Автомагістраль-Південь» — найбільший український дорожньо-будівельний підрядник. На ринку працює з 2004 року, виконує асфальтобетонні роботи з 2008 року. Компанія відремонтувала та збудувала понад 300 об'єктів у 19 регіонах України. Це 2 тисячі кілометрів доріг. Значні проєкти: будівництво нової злітно-посадкової смуги одеського аеропорту, будівництво нової траси Н-31 "Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка", участь у розбудові Дністровської ГЕС.

Виробничі потужності компанії складають 13 асфальтобетонних заводів в Україні та Молдові, а парк дорожньої техніки - 1 тис. одиниць спецмашин. Штат «Автомагістралі-Південь» налічує 3 тис. співробітників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: