Британська компанія придбала обладнання і захист для медиків на Львівщині

медобладнання

Дочірнє підприємство британської нафтогазової компанії Cadogan Petroleum «Юсенко Надра» передало допомогу медичним працівникам на суму близько 200 тис грн.

Компанія закупила обладнання та вже передала засоби захисту для медиків Старосамбірської та Турківської центральних районних лікарень Львівської області.
Cadogan Petroleum придбала механічні тонометри, спірометри, дезінфікуючі засоби, комплекти багаторазових захисних комбінезонів, окулярів, респіраторів та інше.
За словами керівництва Старосамбірської та Турківської ЦРЛ, компанія однією з перших зголосилась щодо надання допомоги лікарням.

«Наша компанія завжди співпрацювала з місцевими громадами, на територіях яких ми ведемо свою діяльність. Тому підтримка місцевих лікарень, які першими взяли на себе удар у такий період, не була для нас питанням. Першочергове завдання зараз – захист медичних працівників. Ми маємо наміри і надалі продовжувати надавати допомогу медичним закладам держави», – повідомив генеральний директор українського офісу Cadogan Petroleum Андрій Білий.

Cadogan Petroleum веде свою діяльність у Старосамбірському, Самбірському і Турківському районах Львівської області. Компанія регулярно співфінансує та реалізовує соціальні проекти для громад з енергозбереження та зменшення викидів, ремонту доріг та об’єктів інфраструктури, газифікації сіл тощо. Минулого року інвестор підписав Меморандуми про співпрацю та соціально-економічну підтримку із селищами у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: