Made in Lviv: як допомогти бізнесу вижити в умовах карантину

IMG_9277-630x420
Фото з архіву.

У Львові та області посилюються карантинні заходи через пандемією коронавірусу COVID-19: влада вводить нові обмеження на пересування мешканців, а на дверях закладів вже декілька тижнів висять таблички «Зачинено».

Карантин вносить дедалі нові корективи у наше життя: хтось продовжує працювати так, як працював, хтось трудиться з дому, а хтось вже отримав повідомлення від роботодавця, що він у відпустці за власний рахунок. Підприємці змушені скорочувати чи згортати свій бізнес. Адже, цілком ймовірно, навіть після закінчення карантину знадобиться час, щоби все повернулося у звичне русло.

Медіа-проєкт «Made in Lviv» створений інформаційною агенцією «Дивись.інфо» для того, аби підтримати місцевих підприємців, які прийняли виклик та адаптували свій бізнес під карантинний режим. Ресторани, магазини, сервіси та книгарні продовжують працювати в онлайн-режимі і безпечно доставляти товари. Школи іноземних мов ведуть відеокурси, адвокати консультують телефоном, фітнес-центри дають можливість обирати індивідуальні або групові заняття, не виходячи із дому. Вони, як і раніше, надають послуги, а ми, замовляючи їх, можемо допомогти зберегти робочі місця. Мета проєкту «Made in Lviv» – показати та розповісти нашим читачам про такі компанії на сайті «Дивись.інфо».

«Рубрика «Made in Lviv» про місцевих підприємців, які, незважаючи на обмеження через карантин,  продовжують працювати, трансформуються, стають гнучкими,  пристосовуються до обставин і забезпечують львів’ян товарами та послугами, яких потребують люди, дотримуючись всіх правил безпеки,  – наголошує виконавча директорка «Дивись.інфо» Олена Паплинська.

Підтримуючі місцевий бізнес, ми підтримуємо один одного».

Контакти для підприємців, які хочуть розповісти про свої компанії та їх соціальну відповідальність:

тел: +380950411951

e-mail: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: