Карантинний шопінг: де купити найнеобхідніші товари, не виходячи з дому

шопінг

Тепер не доведеться порушувати карантин для купівлі продуктів. Кур'єрські служби доставки можуть оперативно доставляти з магазинів найбільш затребувані продукти та господарські товари.

ІА «Дивись. info» зробила підібірку ресурсів де можна замовити необхідні товари з доставкою в онлайн-режимі.

Сервіс доставки Raketa оголосив про розширення послуг доставки. Кур'єри будуть привозити до дверей клієнта найбільш затребувані продукти та госптовари з супермаркетів.

Служба доставки Glovo привозить все, що завгодно, включно з ліками та подарунками.  Однак в умовах карантину доставляють тільки їжу з ресторанів, які працюють на виніс.

Доставкою їжі також займається Uber Eats.

Незалежно від того, чи бажаєте ви замовити сніданок, обід, вечерю або просто перекусити, Uber Eats допоможе вам знайти нові заклади поблизу, щоби смачно поїсти. замовлення можна відстежувати з точністю до хвилини.

Онлайн замовлення можна зробити й безпосередньо в гіпермаркетах. Проблема виникає лише в тому, що через популярність послуги можна кілька днів простояти в черзі на доставку.

Гіпермаркет «Метро» пропонує доставку продуктів (вартість достаки - від 69 грн).

«Ашан» доставляє не лише харчі, а й побутову хімію, засоби гігієни, косметику, речі домашнього вжитку, а також навіть канцелярію, іграшки, одяг, книги та інше. Доставка обійдеться від 59 грн.

Найбільший ринок продуктів на Львівщині «Шувар» також пропонує доставку продуктів. Замовлення на суму від 500 гривень у межах Львова безкоштовне. Привозять свіжі продукти, пакети, одноразовий посуд, серветки та супутні товари.

Супермаркет «Рукавичка», яких є багато по районних центрах області, також пропонує доставку продуктів.

Лише ввели обмеження щодо мінімального та максимального замовлення, аби кожен отримав потрібний товар у найкоротші терміни. Максимальна вага разового замовлення не повинна перевищувати 20 кг, мінімальне  замовлення – 250 грн.

Вартість доставки – 59 грн, для чеків від 600 грн – безкоштовно!

Якщо ваші батьки зараз від вас далеко і ви не можете їм привезтти необхідні продукти, то сміливо замвляйте доставку з «Рукавички», але перед тим перевірте чи є в потрібному населеному пункті цей магазин.

На карантині в декого часу так багато, що в нагоді стануть цікаві гаджети, особливо дітям при дистанційному навчанні.

У магазині техніки «Фокстрот» при сумі чеку від 500 грн. доставка дрібної та середньої побутової техніки у відділення «Нової пошти» безкоштовна. Адресна доставка «Новою поштою» дрібної та середньої побутової техніки не потребує оплати при сумі чеку від 3000 грн.

Надають послуги з доставки також у магазині техніки «Ельдорадо». Спосіб доставки пропонують на вибір.

Хто не має чим занятись, а вже давно хотів перечитати бажану книгу, книгарня «Буква» робить безкоштовну доставку по всій Україні.

«Видавництво Старого Лева» також безкоштовно доставляє книжки для своїх читачів.

Дуже вже хочеться весни, теплої, запашної, радісної. Однак карантин вніс свої корективи. Хто не уявляє весни без квітів, але боїться вийти з дому помилуватись всією красою цвітіння, може просто замовити красивий букет прямо до своє оселі. «Букетик» безкоштовно доставить при замовленні від 500 гривень. Якщо букет дешевший – 50 грн. за доставку.

І найактуальніше зараз – це свято Великодня. Мясний дім «Родинна ковбаска» пропонує широкий асортимент м'ясних став, а також молоко і випічку.

Є вже готові великодні набори, які налічують кілька видів ковбаски, шинку, сирну паску і все це спаковане вже у святковому кошику. Замовлення безкоштовне від 500 гривень.

Мінімальна вартість покупки – 200 грн,
Час формування замовлень: 09:00 до 17:00,
Вартість доставки – 50 грн.

«Галицька свіжина» також може безкоштовно привезти додому всі види м'яса – курятина, індик, перепіли, яловичина, свинина, кролятина. Доставка тільки по Львові і прилеглих районах, а мінімальна сума чеку - 500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: