«Галичина» долучилася до ініціативи МОЗ «Підтримую лікарів»

6a9d5c20d230e850e

Молочна компанія «Галичина» долучилася до соціальної кампанії Міністерства охорони здоров'я з підтримки лікарів, які борються з поширенням епідемії COVID-19.

Уже два тижні поспіль компанія допомагає українським лікарням та безкоштовно забезпечує їх молочною продукцією. «Галичина» передає свою продукцію Олександрівській клінічній лікарні м. Києва, Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні, Радехівській центральній районній лікарні та Лопатинській районній лікарні, у найближчий час –  Львівській обласній лікарні позалегеневого туберкульозу та НДСЛ «Охматдит». Також МК «Галичина» допомогла вірусологічній лабораторії Львівського обласного лабораторного центру МОЗ.

«Наша компанія працює в повному обсязі, з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки та статусу соціально-відповідальної компанії. Насамперед почали допомагати Львівській інфекційній клінічній лікарні. Адже знаємо, що у цьому закладі госпіталізовані хворі на коронавірус. Також підтримали ініціативу МОЗ і допомагаємо лікарям. Закликаємо інші компанії також долучатися, адже це насправді важливо та необхідно сьогодні, - розповів виконавчий директор МК «Галичина» Володимир Петрина. - Ми на постійній основі допомагаємо Радехівській центральній районній лікарні (прим. у Радехові розташоване виробництво компанії)».

У період всеукраїнського карантину молочна компанія «Галичина» вживає усіх заходів для забезпечення безперебійної роботи підприємства та зниження ризиків захворювання співробітників. Ситуація на підприємстві на посиленому контролі, виробництво повністю автоматизоване та комп'ютеризоване.

До роботи з молочною продукцією долучається мінімум співробітників через високий рівень автоматизації виробництва. Комп’ютеризовані системи сповіщення, а також регулярний аналіз дозволяють забезпечити найвищу якість молочної продукції.

Довідка

Молочна компанія «Галичина» — одне з найбільших молочних підприємств в Україні, розташоване на Львівщині. Компанія заснована у 1998 році. На сьогодні є одним з лідерів із виробництва кисломолочної продукції та одним із найбільших виробників йогуртів в Україні. Продукцію компанії «Галичина» можна придбати у всіх регіонах України. 98% сировини підприємство отримує з фермерських господарств, що забезпечує високий вміст білка, якісні показники молока та виготовленої продукції.  40% молока є із Карпатського краю, а саме з Івано-Франківської та Львівської областей. Решта — з Волинської, Тернопільської, Черкаської, Хмельницької, Вінницької областей. Завод молочної компанії «Галичина» оснащений сучасним європейським обладнанням: Tetra Pak (Швеція), ALFA LAVAL (Швеція), GЕА (Німеччина), Оbrам (Польща), ТEWES-BIS (Польща), ТEWES-KLIMA (Польща).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: