Група компаній «Greenville» виділила шість мільйонів на боротьбу з COVID-19

92581126_1499406506893144_9034544186233192448_o

Група компаній «Greenville» виділила шість мільйонів гривень на боротьбу із коронавірусом, зокрема для медичних закладів Львова, Дрогобича та Стебника.

«Зараз лікарні потребують апаратів штучної вентиляції легень, а медики – надійного захисту у вигляді масок та медичного спецодягу. Тому група компаній «Greenville» вирішили допомогти забезпечити цим медичні заклади у Львові, Дрогобицьку та Стебницьку лікарні та виділили 6 млн грн на закупівлю необхідного обладнання», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що було закуплено та передано медичним закладам 3 апарати ШВЛ, понад 500 апаратів Боброва з ротометрами; облаштовано кисневу станцію з балонною рампою та редукцією; здійснено підведення та розведення киснепроводу; закуплено для медичних працівників понад 300 захисних костюмів та костюмів для дезінфекції, 200 респіраторів та понад 5000 масок із посиленим захистом, 2500 масок вентиляції легень, 12000 пар медичних рукавиць та понад 600 пар захисних окулярів.

«Ми направили зусилля на допомогу та захист наших медиків і на збереження здоров’я наших громадян. То ж закликаємо всіх об’єднуватися та боротися разом. Зараз саме час проявити свою соціальну відповідальність, дотримуватися карантину і допомогти країні подолати поширення коронавірусу. Адже кожен з нас несе відповідальність не лише за себе, а й за своїх оточуючих.

Тож залишайтеся вдома і будьте здорові!» – наголошується у повідомленні.

Довідка

Група компаній «Greenville» провадить діяльність у трьох напрямках: девелоперські проекти, відновлювальна енергетика, а також соціальні проекти.

Компанія ставить високі вимоги до будівництва, технологій та дотримання стандартів життя в екологічному середовищі. Окрім інвестування в будівництво житла та комерційних об’єктів, Група компаній «Greenville» інвестує та бере безпосередню участь у проектах енергетики з застосуванням відновних джерел.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: