Фельдшери, листоноші та соціальні працівники Львівщини отримали засоби захисту від агрокомпанії

IMG_20200430_160539-min

Соціально відповідальний бізнес продовжує допомагати країні боротися із небезпечним вірусом COVID-19. Аграрна компанія «Контінентал» доправила вантажі із засобами захисту першої необхідності у громади Львівщини, на території яких обробляє землі.

Соціально відповідальний бізнес продовжує допомагати країні боротися із небезпечним вірусом COVID-19. Аграрна компанія «Контінентал» доправила вантажі із засобами захисту першої необхідності у громади Львівщини, на території яких обробляє землі.

«Контінентал Фармерз Груп» розгорнула централізовану програму підтримки медпрацівників районних лікарень, сільських ФАПів та амбулаторій, працівників соціальних служб та сільських поштових відділень у населених пунктах Львівської області. У Компанії розуміють усі ризики, на які наражають себе працівники, виконуючи роботу у період пандемії, тому було сформовано вантаж з найнеобхіднішими засобами, які допоможуть убезпечити їх при контакті з іншими людьми. Представники «Контінентал» доправили допомогу по Львівській області, охопивши Кам'янка-Бузький, Радехівський, Буський, Сокальський, Самбірський, Старосамбірський, Пустомитівський, Миколаївський, Дрогобицький та Городоцький райони.

Для захисту медпрацівників первинної ланки, соціальних працівників та співробітників поштових відділень у селах області коштом компанії придбано і передано: 14,2 тис. масок, 3 тис. респіраторів, 155 індивідуальних багаторазових захисних костюмів, 155 щитків для захисту обличчя, 275 пачок рукавиць. Закуплено також 82 електронних термометри, 27 тонометрів та таку ж кількість фонендоскопів. Додатково передано засоби для дезінфекції.

Із вдячністю відгукується про допомогу староста Батятицького старостинського округу Кам’янка-Бузької ОТГ Ольга Браташ: «Соціально-відповідальний бізнес – це важливо, особливо в реаліях сьогодення. Батятицький старостинський округ дякує Компанії “Контінентал Фармерз Груп” за надану спонсорську допомогу по забезпеченню засобами захисту амбулаторії сімейної медицини в селі Батятичі. В такий скрутний для всіх час це – прояв соціальної відповідальності, милосердя та турботи про працівників медицини, які є найбільш вразливою категорією до інфікування небезпечним вірусом COVID-19», – зазначила вона на сторінці старостинського округу у фейсбуці.

Від початку боротьби з пандемією «Контінентал Фармерз Груп» виділила уже понад 7,6 млн грн на підтримку громад у областях своєї присутності. За ці кошти оплачено медобладнання, яке вкрай необхідне лікарням для порятунку життя пацієнтів хворих вірусом COVID-19, захисні багаторазові костюми, дезінфікаційні рами у медзаклади, засоби індивідуального захисту, дезінфікаційні засоби. Для ефективної роботи та максимальної допомоги районам, у яких працює Компанія, було прийняте рішення переорієнтувати соціальний бюджет агрохолдингу: кошти з нього спрямовують насамперед на забезпечення першочергових потреб, пов’язаних із пандемією. Компанія й надалі продовжує активно опрацьовувати запити медиків та місцевої влади, адже розуміє, як важливо об’єднати сили у спільній боротьбі з небезпечним вірусом COVID-19.

* партнерська публікація

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: