Новий формат: де у Львові можна подивитися, як створюються вироби з кераміки (фото)

Без имени

Посуд для дому, ресторану, готелю чи навіть тварин, а також горщики, вази, аромалампи, декоративні побутові товари та сувенірна продукція.

Для багатьох львів’ян буде відкриттям, що у нашому місті вже майже 20 років успішно працює підприємство, яке створює всі ці речі «з нуля» - від порошку в мішках до готового виробу на полиці, причому вся продукція є унікальною, а не реплікою чужих виробів.

Підприємство REZON розпочало свою діяльність у 2001 році. Уже 19 років поспіль креативна команда розвивається, вдосконалює технології та щоразу забезпечує високу якість продукції та її оригінальний вигляд.

Постійно працюючи над оновленням асортименту, змінюючи  форми та різьблення REZON може  задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів та слідувати трендам сучасного оздоблення інтер'єрів.

«Кераміка - матеріал відкритий до експериментів. Ми можемо змінювати буквально всі параметри виробу: форму, колір, розміщення напису чи зображення. Трішки майстерності та креативу, і результатом стане унікальна продукція, що повністю відповідає вашому стилю. Ми створили індивідуальні замовлення для Львівської майстерні шоколаду, Українського католицького університету, мережі закладів Potato House. Нашими клієнтами є також компанії Ваш сад, Світ рослин, ORNER, Епіцентр », - розповідає засновник REZON Михайло Мартиняк.

Під час створення виробів переважає ручна праця.

«Близько 80% - це ручна праця. Нас можна порівняти не з керамічним заводом, а швидше з великою майстернею. Ми робимо обмежені серії, щоб швидко адаптуватися під ринок, швидко переходимо на нові форми і кольори. Палітра кольорів, якими ми користуємося, має понад 20 позицій. Ми охопили широкий спектр варіантів: від насичених до ніжно пастельних відтінків. До того ж, за потреби ми можемо створити унікальну глазур, що повністю відповідатиме вашій потребі. Ми можемо виготовити продукцію у бірюзовому кольорі,  ультрамарин, смарагді, - таких ви не знайдете у торгових центрах. Всі форми і розробки моделей також робляться у нас. Для прикладу, у виготовленні горнятка задіяні 7-8 працівників. Замовляючи продукцію у нас ви можете бути впевненими, що отримаєте унікальний продукт. Ми не виготовляємо повторів та не копіюємо чужих рішень. Нам дають унікальні замовлення, які ніхто інший зробити не зможе», - каже Михайло Мартиняк.

REZON пропонує виготовлення корпоративної продукції - це чудовий подарунок партнерам або співробітникам, реклама бренду та показник того, що ви цінуєте увагу до деталей. Особливо приємно отримати матеріальний предмет з логотипом чи слоганом бренду, коли сама його діяльність відбувається онлайн.

Також можна замовити брендування вже готової продукції для підкреслення унікальності торгової марки. Це займає значно менше часу, ніж виготовлення індивідуального замовлення, але результат не поступається якістю та зовнішнім виглядом. Цей варіант підійде тим, хто зацікавлений у швидкості виконання замовлення більше, ніж у нюансах вибору кольорової палітри.

Підприємство відкрите для комунікації із навчальними закладами. Вже декілька років поспіль REZON співпрацює із Львівською національною академією мистецтв та Львівським державним коледжем декоративного і ужиткового мистецтва ім. Івана Труша, організовуючи практичні навчання для студентів. Під час проходження практики студенти беруть безпосередню участь у процесі виробництва.

Зараз підприємство вперше в Україні запроваджує новий формат діяльності – виробництво відкрите для клієнтів.

«Наші двері відчинені для покупців, які можуть прийти, оглянути і придбати продукцію. А кожен бажаючий зможе також ознайомитися з технологіями керамічного виробництва та на власні очі побачити усі етапи процесу виготовлення», - каже Михайло Мартиняк.

Новий формат може зацікавити власників ресторанів чи індивідуальних будинків, садові центри. Особливо ж цікавим він може стати для флористів, адже відкриває перед ними зовсім нові горизонти,  дає унікальну можливість проявити свою яскраву індивідуальність, створити неповторний стиль та залучити нових клієнтів.

На вул. Зеленій 149д працює гуртовий склад, де можна переглянути зразки готової продукції,  зробити гуртове або дрібно-гуртове замовлення.

rezon.com.ua

facebook.com/rezon.ukraine

instagram.com/rezon.ukraine

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: