фестиваль Respublica перенесуть у Minecraft

__Respublika__stane_tihishoyi__organizatori_rozpovili_novinki_festivalyi_1_2019_08_21_12_09_12
Зображення ілюстративне. Джерело: місцеві новини "Є"

Засновники фестивалю Respublica вирішили відбудувати у Minecraft локації фестивалю — замок, його околиці, сцени та гримерні — для «повного занурення» в атмосферу заходу.

Про це повідолмив засновник Respublica Андрій Зоін у Facebook.

«Сумуєте, що не зможете відірватися на Respublica FEST 2020 в Кам’янець-Подільській фортеці? Дарма! Ми будуємо фортецю, сцени та всі локації фестивалю в Minecraft Якщо тобі недостатньо прямої трансляції фестивалю і ти хочеш більше взаємодіяти з іншими то ця активність саме для тебе. Minecraft - найпопулярніша гра сьогодення», - написав Зоїн.

Читайте також: Літо без фестивалів: як пандемія вплинула на проведення культурних заходів

Він пояснив, що цього року через карантинні обмеження фестиваль Respublica цьогоріч реалізують у двох форматах: онлайн і в Minecraft, де будуть «побудовані» основні локації фестивалі.

Відтак, аби потрапити на фестиваль необхідно завантажити гру та приєднатись до сервера.

Нагадуємо, що фестиваль Республіка завжди припадав на останні дні літа- початок вересня. Він про музику та стріт-арт,  до 2011 року щорічно відбувався у стінах Кам’янецько-Подільської фортеці. Тепер – у Хмельницькому. У 2020 року свято музики мало відлунати 25-27 вересня. Утім карантинні обмеження, спричинені поширенням коронавріусної інфекції, дали всі підстави, аби скасувати проведення цьогоріч культурної події.

До слова, музичний фестиваль ZAXIDfest, що мав відбутись 4-6 вересня в останній момент скасували через пандемію COVID-19.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: