Забудовники Львова, на яких варто звернути увагу

11

Вибір квартири у новобудовах Львова найкраще починати зі знайомства з найнадійнішими забудовниками.

Вибір квартири у новобудовах Львова найкраще починати зі знайомства з найнадійнішими забудовниками.

Варто вивчити інформацію про їхню роботу, об’єкти у процесі будівництва, завершені проєкти, документацію та дозволи. Саме так можна збільшити свої шанси на придбання якісної нерухомості. Ось п’ять перевірених забудовників Львова з тривалою історією та великою кількістю побудованих об’єктів.

Інтергал-Буд

Компанія «Інтергал-Буд» – лідер серед приватних забудовників України. Він почав свою діяльність у 2003 році й за цей час встиг здати в експлуатацію десятки житлових будинків. Девелопер починав будувати у Львові, сьогодні ж його новобудови є по всій Україні: у Києві, Житомирі, Чернівцях, Одесі, Ужгороді, Мукачеві.

Станом на 2020 рік забудовник реалізував понад 70 проєктів у сфері житлової та комерційної нерухомості. У проєктному портфелі – близько 3,8 мільйона квадратних метрів.

Новобудови Львова, реалізовані «Інтергал-Буд», перераховувати довго, адже проєктів справді багато. Серед найвідоміших – ЖК «Струмок», ЖК «Сіті», ЖК «Семицвіт».

Ріел

Корпорація нерухомості «РІЕЛ» заснована майже 20 років тому – 2003-го. За цей час компанія зарекомендувала себе надійним забудовником і успішно реалізувала безліч проєктів у Львові та Києві. У західному регіоні вона лідирує в сегменті елітних новобудов. Сьогодні в «РІЕЛ» майже немає конкурентів, здатних так само якісно, швидко та вчасно будувати житло преміум-класу.

Найвідоміші житлові комплекси від БК «РІЕЛ» у Львові – «Княжий», «Ван Гог», «Панорама», «Містечко Підзамче», «Ріел Сіті» тощо. У столиці девелопер реалізує не менш масштабні проєкти: ЖК «Берег Дніпра», ЖК «Львівська площа», ЖК «Forward».

Креатор-Буд

Будівельна компанія «Креатор-Буд» заснована у 2006 році. Основні напрямки роботи підприємства – будівництво житлових будинків і торгово-офісних центрів. Багато проєктів девелопер реалізує в Тернополі, хоча його новобудови вже з’являються у Львові та Києві. У 2014 році забудовник розпочав будівництво масштабного проєкту – житлового комплексу на вул. Стрийська у Львові.

У своїй роботі компанія дотримується високих європейських стандартів і реалізує якісне житло за демократичними цінами. Мешканці Львова, Тернополя та Києва мають змогу купити простору та комфортабельну квартиру в новобудові зі швидкісними ліфтами, індивідуальним опаленням, зеленим двором.

Галжитлобуд

Будівельна компанія «Галжитлобуд» – це ті львівські забудовники, що успішно та вчасно реалізують свої проєкти. Девелопер працює на ринку з 2013 року й за цей час зумів зарекомендувати себе як висококваліфікованого забудовника. Інвестори цінують його за високу якість і швидкі темпи будівництва.

Серед реалізованих проєктів «Галжитлобуд» – ЖБ Б. Хмельницького, 109, ЖБ Хлібна, 4, ЖБ Стрийська-Наукова, ЖБ Щепова, 5а та інші. У кількох будинках зараз можна купити помешкання на етапі будівництва. Девелопер зводить житло не тільки у Львові, а й у Києві.

ЖБК Ваш дім

БК «Ваш дім» почала працювати у 2002 році. Основні напрями діяльності – проєктування, будівництво, продаж масштабних житлових комплексів у Львові. Забудовник відомий у місті Лева зведенням найвищої новобудови на вул. Зубрівська: його висота сягає 67 метрів.

«Ваш дім» має великий фонд готових об’єктів. Навіть під час кризи 2008-2009 рр. компанія не залишила жодного незавершеного об’єкта.

Відомі житлові комплекси девелопера у Львові – «Пасічний», Villa Magnolia, Villa Magnolia Spring, ЖК на вул. Пасічна, 167 тощо.

* Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: