У Львові запустили інформаційний ресурс для ІТ-спеціалістів та іноземних компаній

Львів IT
Львів / фото з сайту Relocatetolviv

На сайт додається інформація про можливі опції оренди, інформація про життя у Львові, лікарні, ресурси для пошуку оренди житла та все, що могло б допомогти у цьому нелегкому процесі

Інформаційний ресурс Relocate To Lviv містить покрокову інструкцію, переліки документів, опис процесів стосовно переїзду до України як індивідуально, так і для перевезення компанії.

Також на сайті є форма для запиту на необхідну інформацію, повідомляють у пресслужбі Львівської мерії.

Сайт розроблений за ініціативи ЛМР та ІТ-компанії KindGeek, до якої вже звернулись колеги з Білорусі з потребою в допомозі щодо переїзду їх компаній. Також у наповненні валідною інформацією допомагала консалтингова компанія Nexia DK.

«У нас є багато друзів, які переїхали до Львова зі США, Швейцарії та інших країн. Ми знали їх історії, як важко їм було інтегруватись не у контексті соціуму, а труднощів, з якими вони стикнулись у побуті, нерухомості, зі створенням рахунків в банках тощо. Тому ми ініціювали цей ресурс разом з Львівською міською радою», — зазначив Антон Скрипник, CEO в KindGeek співзасновник SignSpot, співзасновник LvivLand.

.

«Сильні міста, на мою думку, повинні змагатися за людей талановитих, креативних, тих, які приносять додану вартість. Сайти з релокейту — річ поширена серед європейських міст, кожен охочий переїхати до певного міста знаходить для себе путівник, розроблений цим же містом», — додає Роман Старецький, начальник управління інвестицій та проектів ЛМР.

За його словами, така ініціатива допоможе Львову стати більш помітним та відкритим для світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: