Компанія SoftServe найняла рекордну кількість працівників

soft
Soft Serve

За вересень-жовтень компанія найняла понад 500 нових працівників в Україні, що є рекордом за всю їхню історію.

Про це повідомляється на сторінці ЛМР.

«Після оголошення пандемії деякі клієнти SoftServe зменшили об'єми замовлень або ж відтермінували роботу над новими проектами. Однак пандемія збільшила попит на цифрові трансформації та технологічні рішення у різних сферах, і вже у другій половині літа вони почали відновлювати призупинені проекти, зросла частка нового бізнесу», - йдеться у повідомленні.

З початку року серед клієнтів ключових напрямків SoftServe, що включають роздрібну торгівлю, охорону здоров’я, фінансовий та енергетичний сектори, суттєво зріс попит на нестандартні рішення, зумовлені пандемією.

«Наші клієнти це здебільшого великі компанії, які швидко зорієнтувалися до нових реалій та побачили для себе нові можливості. На додачу до +500 нових працівників, найнятих в Україні, ще більш ніж 500 вакансій зараз відкрито в компанії. Лише за 3-й квартал цього року ми розпочали роботу над проектами для понад 30 нових клієнтів, загалом в роботі понад 900 активних проектів, що навіть більше, ніж в аналогічний період минулого року», — розповідає у повідомленні віце-президент SoftServe Костянтин Пилипчук .  

 Довідка

SoftServe є однією з найбільших компаній-розробників програмного забезпечення у Центральній та Східній Європі та входить в трійку найбільших ІТ-компаній України. Понад 8000 співробітників працюють у європейських та американських офісах компанії, що знаходяться у 12 країнах. Головні офіси компанії знаходяться у Львові та Остіні (штат Техас, США). 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: