В університеті Франка відкрили нову лабораторію програмної інженерії

лабораторія1
Фото з відкриття / ЛМР

Понад 800 студентів факультету електроніки та комп’ютерних технологій зможуть використовуючи сучасне обладнання та програмне забезпечення.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

17 листопада компанія GlobalLogic разом з ЛНУ ім. Івана Франка відкрили нову лабораторію програмної інженерії High Performance Computing i Software Engineering.

«Ми прагнемо, щоб наші випускники отримали навички, що відповідають запиту ринку. Cпівпраця з IT-компаніями у розробці навчальних програм, курсів, таких як GL BaseCamp, відкриття практичних лабораторій допомагає нашим студентам краще зрозуміти як працювати в реальному проєкті. Ми раді, що сьогодні спільно відкриваємо лабораторію з розробки програмного забезпечення, де наші студенти зможуть отримати більше коду, а не теорії», — зазначив проректор ЛНУ ім. Івана Франка Віталій Кухарський.

Він додав, що співпраця між Університетом та компанією GlobalLogic вже стала доброю традицією. Раніше було створено дві інноваційні освітні програми.

«Інженерія програмного забезпечення» та «Високопродуктивний комп’ютинг». Компанія неодноразово долучалась до заходів, які проводять в ЛНУ ім. І. Франка для майбутніх ІТ спеціалістів. Фахівці GlobalLogic долучаються до навчального процесу, надають менторську підтримку студентам, знайомлять із професійним середовищем та останніми новинками.

Нагадаємо, що минулого тижня в університеті продовжили карантин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: