У Києві поранили водія голови Державної архівної служби

Solom_huliganstvo011020214 (1)

У водія голови Державної архівної служби України Олексія Хромова у четвер стріляли в районі архівного містечка в Києві, він отримав поранення, стрілка затримали.

Про це повідомляє Укрінформ.

За інформацією Хромова, поки він був у службовому відрядженні у Вінниці, його службове авто залишилося у архівному містечку у Солом'янському районі Києва.

«У цей час з сусіднього будинку по моєму водію, який перебував поруч з гаражем в архівному містечку, був зроблений постріл (чи декілька). Куля, чи дріб зачепила підборіддя Сергія, загрози здоров'ю чи життю нема. Швидка допомога та поліція відпрацювали добре. Слідчо-оперативна група затримала ймовірного стрільця. Інші обставини встановлюються», - написав Хромов.

Він уточнив, що не знає мотивів людини, яка стріляла, і ні з чим не пов'язує цей випадок.

Як інформує відділ комунікації поліції Києва, затримали місцевого мешканця, який з пневматичної гвинтівки поранив перехожого.

«До поліції на спецлінію 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що з вулиці Преображенської вони госпіталізували чоловіка з непроникаючим пораненням шиї. Правоохоронці провели першочергові оперативно-розшукові заходи та менш ніж за годину встановили причетність місцевого мешканця до події», - йдеться у повідомленні.

Чоловік пояснив поліцейськім, що він, нібито, вирішив постріляти з пневматичної рушниці з свого балкону по пташках та випадково поцілив у перехожого.

Правоохоронці затримали фігуранта 1989 року народження за місцем проживання.

У поліції зазначили, що пораненого госпіталізували у лікарню у задовільному стані.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: