Тільки у декількох львівських школах усі вчителі повністю імунізовані проти коронавірусу

IMG_2258-630x420
Фото з архіву редакції

У Львові вже цієї середи планують розглядати питання щодо відновлення очного навчання для початкових класів.

Як розповів в.о директора департаменту гуманітарної політики міськради Євген Бойко, на сьогодні 100% вакцинації від недуги мають працівники 20 львівських шкіл.

«Маємо близько 20 шкіл, які мають 100% вакцинації серед працівників. Але ризики захворюваності серед дітей є також достатньо високими, тому комісія ТЕБ і НС, яка відбулася в суботу, прийняла рішення, що до середи спостерігаємо за динамікою, і в середу буде розглядатися питання про можливість відновлення навчання у молодшій школі – це 1-4 класи. Сподіваємося, що ці показники будуть спадати, і ми зможемо відновити очне навчання у школах», - цитує його пресслужба міськради.

Посадовець додав, що близько 90% усіх освітян міста вже вакциновані принаймі однією дозою вакцини проти недуги.

Нагадаємо, у «червоній» зоні карантину, в якій Львів перебуває з 30 жовтня, можливе навчання в очному форматі за умови 100% вакцинації усіх працівників закладу, зокрема дистанційне навчання скасовується для учнів молодших класів.

Проте у Львові після завершення осінніх канікул, школярі продовжили навчатись віддалено. Через це в місті зареєстрували петицію щодо відновлення навчального процесу у звичному форматі. За лічені дні вона зібрала необхідну для розгляду кількість голосів. Також під стінами мерії батьки провели тиху акцію протесту. Тоді мер Андрій Садовий заявив, що навчання відновлять, якщо ситуація із захворюваністю та числом шпиталізацій у місті стабілізується.

Тим часом у місті Сколе вирішили відновити навчання у школах для учнів 5-11 класів.

Міська комісія ТЕБ і НС розглядатиме питання щодо скасування «дистанційки» для початкових класів у середу, 10 листопада

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: