На росії агітують строковиків воювати проти України

рф

На росії не відмовляються від загарбницької війни, не зважаючи на численні жертви, йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ.

Про це сказано у вечірньому зведенні 21 березня.

Там кажуть, що рф постійно вживає заходів для поповнення втрат живої сили.

А в одній із військових частин, що дислокується у Краснодарському краї, проводиться активна робота зі строковиками, щодо підписання ними контрактів. Військовослужбовцям, які погоджуються на підписання контрактів, прогнозують відрядження до України на серпень 2023 року.

Що ще відомо?

Там напередодні нового року розпочали підготовку до нової хвилі. Окупаційне військове керівництво акцентуватиме не на кількості, а не на якості мобілізованих людей та наданої їм техніки. На екіпірування та первинну підготовку «поповнення» знадобиться близько двох місяців, пояснюють у воєнній розвідці України.

Раніше у Американському інституті вивчення війни (IWS) називати дату початку нової хвилі мобілізації 9 січня, а згодом у ГУР — 15-те.

Вадим Скібіцький, який є представником відомства, вважає, що на росії планують забрати на війну до 500 тисяч людей. У межах нової хвилі мобілізації хочуть відправити до ворожого війська жителів «центральних регіонів», наприклад, москви.

Нагадуємо, у воєнній розвідці України раніше повідомляли, що мобілізованих росіян планують використати в наступальних операціях навесні та влітку.

Нещодавно у воєннній розвідці України заявили, що у межах прихованої мобілізації щомісяця рф вдається додатково мобілізувати приблизно 20 тис. осіб.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: