Бахмут: росіяни після суттєвих втрат змушені посилюватись

337031404_193915706705722_3487900875313025826_n
Фото: Генштаб ЗСУ, ілюстративне

російсько-окупаційні війська продовжують зазнавати суттєвих втрат у боях на Бахмутському напрямкові. Тепер ворог змушений посилюватись за рахунок регулярних підрозділів рф, у тому числі десантників.

Про це розповів представник Східного угрупування ЗСУ Сергій Череватий в етері телемарафону 24 березня.

Він уточнив, що за добу втрати ворога на цьому напрямкові сягнули понад пів сотні убитими та пораненими. Череватий каже, що ЗСУ ліквідували 322 окупантів, а інші — отримали поранення.

У самому Бахмуті за добу відбулося 28 бойових зіткнень.

Що ще відомо?

росіяни продовжують спроби оточити місто та просунутись уперед, та безуспішно, напередодні заявив командувач Сухопутних військ генерал Олександр Сирський.

Там бійці 93-ї бригади разом з іншими захисниками стримують шалений тиск противника. Завдяки їх праці ворожі танки, БМП, РСЗВ та склади з БК - злітають в повітря. 15 березня воїн 93 ОМБр «Холодний Яр» з позивним «Алан» знищив ворожий літак Су-25 в Бахмуті.

Президент Володимир Зеленський 14 березня провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому розглядалась оборона Бахмута. Обговорено актуальну ситуацію на фронті. Було ухвалено рішення про подальше утримання й захист міста Бахмут.

Читайте також: Битва за Бахмут: відступ чи оборона

У Бахмуті на Донеччині російсько-окупаційні війська, а також вагнерівці зазнають суттєвих втрат, повідомив старший військовий радник делегації Великої Британії в ОБСЄ Ян Стаббс під час засідання Форуму з безпекового співробітництва у Відні.

Президент України Зеленський 22 березня відвідав передові позиції Бахмута. Глава держави заслухав доповіді про оперативну ситуацію та перебіг бойових дій на ділянці фронту. Також він поспілкувався з військовослужбовцями та подякував їм за захист України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: