У Бєлгородській області почалася евакуація дітей

ві

Місцева влада повідомила про черговий обстріл міста Шебекіно. Тож з регіону вирішили евакуювати дітей.

Про це повідомляє губернатор міста.

За його словами, о 3:15 по місту було завдано масованого удару, що став одним з чергових останнім часом. Повідомляється, що удар припав по центру.

«Чотири людини постраждали. Всім надається допомога. Ніхто, слава богу, не загинув. Двоє були оперативно доставлені до лікарні Бєлгорода. У чоловіка осколкові поранення шиї та спини, стан важкий, у жінки осколкові поранення руки та передпліччя. Зараз лікарями проводяться всі необхідні обстеження Ще дві жінки відмовилися від госпіталізації, їм надано допомогу на місці», - розповів губернатор.

Гладков підкреслив, що через погіршення ситуації у Шебекінському та Грайворонському округах було ухвалено рішення евакуювати дітей. Зокрема, перші 300 уже сьогодні поїдуть до Воронежа.

Нагадаємо, добровольці легіону «Свобода Росії» вербують тисячі росіян для наступу на Москву. Про це пише британське видання з посиланням на спікера легіону.

Днями, на Росії заявили про обстріл Бєлгородської області. У Шебекіно спалахнув хімзавод, четверо робітників отримали опіки та отруєння чадним газом.  Відомо, що постраждали співробітники підприємства. Чоловіків доставили з опіками дихальних шляхів та отруєнням чадним газом. Один з них у тяжкому стані в реанімації, у трьох стан середнього ступеня тяжкості.

Перед тим Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков заявив про необхідність приєднати Харків до його регіону, щоб припинити обстріли російських прикордонних районів.

Відомо й що наслідок операції у Бєлгородській області, куди 22 травня проникли представники «Російського добровольчого корпусу» і Легіону «Свобода Росії», була зібрана важлива для української розвідки інформація.

Що відбувається у Бєлгородській області

Прикордонні з Україною райони Бєлгородської області піддаються систематичним обстрілам. Українська сторона не бере на себе відповідальність за ці події. Самі ж росіяни визнають, що прильоти вражають військові об'єкти регіону.

Читайте також: Бєлгород: що відбувається.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: