Окупанти перейшли до оборони Бахмута, - командувач Сухопутних військ ЗСУ

news_1684769429_646b8a953c021

На Бахмутському напрямку спостерігається значне зменшення активних дій противника за збільшення кількості обстрілів із важкого озброєння.

Про це написав командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

«Бахмутський напрямок. Аеророзвідка 24 окремого штурмового батальйону "Айдар" знищує окупантів в окопах. Ворог перейшов до оборони. Спостерігається значне зменшення будь-яких активних дій ворога при збільшенні кількості обстрілів з важкого озброєння, переважно з артилерії та мінометів»- ,зазначив він.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на Бахмутському напрямку інтенсивність наступальних дій ворога суттєво знизилась, оскільки він здійснює заміну військ з «вагнерівців» на регулярні підрозділи та намагається стабілізувати оборону на цьому напрямку. Наші війська своїми діями відчутно ускладнюють ворогу цей процес.

Нагадаємо, армія РФ сьогодні атакувала ХерсонХарківНікополь та Київ.

Атаки РФ по Україні за 31 травня

У Генштабі також повідомили, що вчора росіяни завдали три ракетних та 29 авіаударів по Україні. Окрім цього, загарбники 49 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових та населених пунктах із реактивних систем залпового вогню.

Унаслідок цього постраждали мирні люди, пошкоджено житлові будинки та іншу інфраструктуру.

Українські військові також попередили, що залишається дуже високою ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: