Супутникові знімки свідчать про появу на дахах ЗАЕС невідомих об’єктів, - ЗМІ

нг

Супутникові знімки Planet Labs, зроблені вранці 5 липня, показали на даху окупованої ЗАЕС невідомі об'єкти, про які повідомляв Генштаб ЗСУ.

Про це повідомляє «Радіо Свобода».

Роздільна здатність знімка не дозволяє зрозуміти, що саме з'явилося на даху. Але цих об'єктів немає на жодному іншому супутниковому знімку 4-го енергоблока окупованої станції за останні півтора року. За даними Генштабу, заміновано також дах 3-го енергоблока ЗАЕС.

Нагадаємо, вчора, 5 липня, міжнародне агентство з атомної енергії заявило, що не виявило ознак мінування захопленої російськими окупантами Запорізької атомної електростанції.

Загроза теракту рф на ЗАЕС

Підкреслимо, раніше у воєнній розвідці України заявили, що росіяни повністю розробили та затвердили план теракту на ЗАЕС.

Водойму-охолоджувач станції замінували російські війська, а ядерні реактори без охолодження можуть розплавитися за період від 10 годин до 14 днів.

Після підриву росіянами Каховської гідроелектростанції, що у Херсонській області, президент України Володимир Зеленський повідомив, що наступною ціллю рф може стати саме ЗАЕС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: